|
Czytanie dzieciom,niewidomym i osobom starszym |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Ja napiszę inaczej, niania czy opiekunka na 2-3 godziny która nie zostaje sama z dziećmi w domu tylko np. ojciec jest w pracy a mama chce spokojnie posprzątać, pouczyć się czy poczytać książkę a taka osoba wtedy pomaga, samo czytanie książek to za mało, bardzo za mało.
Jak cenie nie będzie za wysoka to może biznes się udać,przecież dużo ludzi nie ma czasu czytać.
A ja mam wrazenie ze ktos cierpi na nadmiar czasu i wymyslil sobie nowa zabawe- udawanie blondynki po przejsciach i wypisywanie zbednych postow. Dla Pani/Pana informacji chcialbym przekazac, iz malo interesuje nas brak funduszy na impreze u klary czy zakonczony miesieczny melanz. Malo interesuje nas rowniez wiekszosc innych wymyslonych i zbednych informacji ktore Pan/i podaje. Forum ktore sluzy do tego typu wypowiedzi powinno miec w nazwie podwojne "A". Proponuje znalezc sobie jakies zajecie dla zabicia wolnego czasu gdyz to co czytamy w tym poscie nie wnosi nic wiecej oprocz smiechu i politowania nad poziomem jego autora.
Mod najwyrazniej ograniczyl sie jedynie do wyrazenia swojej opini dotyczacej biznesu majacego przyniesc duze %- mowa tutaj oczywiscie nie o procentach zysku. Pozdrawiam
zgadzam sie z KRISE!!!
No nie! brak pieniędzy na imprezę u Klarki to tylko takie porównanie że nie mam pieniędzy ale nie tylko na małe po pijawki i imprezki ale też na życie na normalne życie dlatego właśnie probuje otworzyć swój biznes i pisze tu na forum właśnie tylko w tym jednym celu ,pisze bo chcę uzyskać pomoc od dobrych ludzi co by mi doradzili powiedzieli co i jak. Wiem że są dobrzy ludzie co by doradzili drugiej osobie. i ludzie nie bądźcie tacy,mój pomysł nie musi się nikomu podobać,chce zaciągnąć waszej szczerej opinii,porad instrukcji i proszę nie piszmy o moich zainteresowaniach procentowych tylko piszmy o biznesie i moim pomyśle. Proszę...
PS. ktoś mi zmienił tytuł mojego tematu bez mojej wiedzy na Czytanie dzieciom.
jeśli już ktoś zmienia mój tytuł tematu to proszę aby był zmieniony na Czytanie dzieciom,niewidomym i osobom starszym. dlatego bo mój pomysł na biznes nie tylko obejmuje zakres czytania dzieciom ale także właśnie osobą nie widomym i osobom starszym. Dziękuję
Mechtyldo jestem w podobnej sytuacji,obserwuje twój temat i właśnie Ciebie ludzie obgadują za to że lubisz zaciągnąć żwirka z kielicha,no i co tego? -nic im do tego i mi tez nie!
A przecież te forum jest po to by pomagać ludziom którzy by chcieli mieć swój biznes,widzisz twoim biznesem jest czytanie ludziom tzw.bycie lektorem a moim grzyby..Każdy ma inne pomysły ale w głębi w nie wierzy i chciałby by nastąpił dzień realizacji więc proszę,nie obgadujmy siebie i nie patrzymy na siebie krzywo tylko spojrzymy na drugiego człowieka od strony biznesu,nie oceniajmy po tym jakie ma hobby czy też po tym ze lubi uchylić żwirka procentowego. Piszemy tu wszyscy na forum w jednym celu,w celu pomocy i dyskusji na temat biznesu. To prawda że nie które biznesy rzeczywiście są może beznadziejne ale gdy właśnie tak jest to powiedzmy że tak jest ,a większość osób sprowadza to do alkoholu dziwnego hobby itp,ludzie my rozmawiamy o biznesie a nie o innych drugo planowych sprawach,takie osoby jak ja jak tu Pani Mechtylda czekają na opinie związane z pomysłem ,z tematem a nie docinki ze ona lubi wypić czy co tu robią grzybiarze,Pani Mechtylda może i lubi wypić ale to jej sprawa to jej życie prywatne! Dlaczego tacy jesteście? Ja w moim temacie biznesowo-grzybowym nie czekam na opnie na temat grzybiarzy tylko na opinie biznesowe,dotyczące mojego pomysłu.
No masz racje to moja sprawa i guzik innym do tego ze lubię się czasem na procentować dodatnio.
życie nie jest wieczne,nigdy nie wiadomo czy za godzinę to ja nie będę gniła w ziemi... A pewności nie mamy ze jak nas nie będzie że tam gdzieś będziemy mieli lepiej,ja wychodzę z założenia ze lepiej nacieszyć sie życiem póki jest czas. To że lubię procentować się jest moją sprawą-Nikomu tym nie robie krzywdy bo myślę że jestem dobrym człowiekiem,mam swoje zasady i ich się trzymam,Ludzie powinni sobie pomagać i żyć w zgodzie. Denerwują mnie zachowania rasistowskie,przemoc na osobach słabszych itp. Mam swój styl, każdy ma.. Każdy człowiek ma swoje marzenia,wyobrażenia,myśli (niekiedy brudne myśli :-)) ale tak jest. Mam swoje hobby,swoje zainteresowania swoje życie,wiem że jestem osobą kontrowersyjną dla nie których.Choćby z tego powodu że mam swój styl,a moim stylem jest to iż nie jestem "kurą domową,matką polką,uwiązaną kagańcem małżeńskim osobą.Dla mnie całe życie jest wolność,wieczne zabawy imprezy,podrożę. Dla nie których jestem pewnie już na starcie osoba kontrowersyjną. Może i tak,ale co poradzić każdy jest sobą,ważne aby nie robić krzywdy innym ludziom i być tolerancyjnym dla innych. No to sie rozpisałam,przejdę może do mojego pomysłu na biznes,a więc jak tu Pan Ksawery wyżej ładnie nazwał mnie wy moim biznesie osoba czytająca-lektor,bardzo mi się podoba te określenie lektor. Tak myślę że moja rola w moim pomyśle biznesowym to Stanowisko Prywatnego lektora. Tak! Myślę że na daje się idealnie na Lektorkę! Zajmijmy sie reklamą,pytałam,dzwoniłam do znajomych sąsiadów,przyjaciół jak mnie widzą w moim pomyśle i muszę wam powiedzieć że spodobał się,choć nie którzy twierdzą że jest szalony ale może dać końcowy sukces,w tym pieniężny. Teraz właśnie myślę nad reklamą i proszę was o porady,jak zareklamować mój przyszły biznes?
Popieram w pełni Panią Mechtylde.
I muszę przyznać że choć pomysł jest bardzo nowoczesny i myślę że może z tego być gruba kasa.
kolego drogi to nie komuna żebyś tak ograniczał ludzi to miejsce na luźne pomysły nie podoba sie to nie czytaj a pani życze powodzenia w biznesie tylko niewiem jak klięci sie ustosunkują do pani osoby oby pozytywnie
jaki by to pomysł nie był to powinien być napisany z powagą, bo osoby które tu wchodzą to nie tylko "Ci którzy szukają sposobu na kasę" ale też Ci którzy chcą doradzić coś podpowiedzieć a żal dupę ściska jak ktoś wchodzi i wypisuje brednie że kasy nie ma żeby iść na imprezę do Klary
jak nic nam do tego to po co to wypisywać ? jaki to ma związek z tematem , jak szuka pracy to też przed pracodawcą sypie tekstem .." ty masz robotę ? bo kasy jak lodu i do kielicha nie ma co wlać" i to piszę osoba 47 letnia ?
jak najbardziej na miejscu i oczywiście że moderatorzy to tu są potrzebni
Moim zdaniem przekreślacie za szybko ludzi,może to właśnie mechtylda jest wspaniała dobra osobą,a to że lubi sobie popić to jej sprawa.
Bądźcie trochę obiektywni.
Obiektywni i z szacunkiem dla drugiej osoby,Pomysł myślę że ok.
Pomysł wydaje się dobry,tylko napewno trzeba umiec ładnie czytać by za ciekawić swoim czytaniem osobę której czytamy.
W takich ludziach jak Mechtylda jest prawdziwy potencjał i motywacja na sukces,a z robić z czegoś coś to jest klasa.
|
|