|
Daj sobie szanse |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
chciałbys otworzyc własną firme, a nikt nioe zwraca na ciebie uwagi, chciałbys wkońcu dostac jakaś szanse to napisz na e- mail ; katarzynka-24-83@ o2.pl,
Posze o wiecej informacji na dany temat na prywatny email.
lagabig(małpa)o2(kropka)pl
dziendobry marze o własnym warsztacie stolarskim przez ostatnie ata nabylm durzo doswiadzcenia z zakresy wykonywania mebli dzrwi schoduw okien ale to co najbardziej boli to to rze młody czlowiek niema morzliwosci wybicia sie w zadnym zakładzie bo przelorzoni boja sie o stanowisko i mimo rze mam durzo umiejetnosci to jedynie moge pracowac jako pomywacz w stolarzni i dlatego tak barzdo mi zalerzy na włsnym zakłdzie prosze o odp
czekałem całe życie na taki post , na taką szansę dzieki ci o Katarzyno jeżdzę w te jesienne wieczory swoim mercedesem cabrio po Warszawie wiatr rozwiewa moją bujną czyprynę , moje wspaniałe włosy ostrzyzone w stylu Kojaka i nic nik nie zwraca ma mnie uwagi ( oprócz policjanta pana Mietka który zatrzymał mnie juz dzis 3 raz do kontroli ) ty jedna chcesz dać mi szansę na sukces ! ( jak niejaka Skrętkowska z tv) chcesz mi załozyć .... moja własna firmę ? choć , bedziemy jedzic ( bez dachu ) całą noc po miescie a ty bedziesz mi szeptac do ucha jak to zrobic nie bedę ci zawracał tyłka mailami wskakuj na siedzenie i dalej jazda po przygodę w kojcu i ja dostałem szansę
|
|