|
Dam zarobić osobom z Poznania, okolic Poznania i Kórnika |
Dam zarobić osobom z Poznania, okolic Poznania i Kórnika
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Praca w kraju
Autor
Wiadomość
Polecam ciekawą pracę w sektorze finansowym. Od blisko dwóch lat pracuję jako doradca finansowy w ogólnopolskiej firmie finansowej i cenię sobię niezależność, samodzielność i zaufanie, jakim obdarza mnie firma w ilości przepracowanego czasu. Krótko mówiąc w tym zawodzie zarabiasz tyle, ile pracujesz - ani mniej, ani więcej. W związku z tym, że dostałem "zielone światło" na otwarcie biura w Poznaniu poszukuję do współpracy osób z doświadczeniem lub bez, ale ambitnych, w branży finansowej, ubezpieczeniowej, funduszy inwestycyjnych, emerytalnych... Paleta produktów, które mam w swojej ofercie jest na tyle bogata, że można polecać i sprzedawać ją całą, lub też wyspecjalizować się w 1 lub 2 produktach i sprzedawać je na setki. Pieniądze są tu konkretne, spora niezależność w planowaniu czasu, możliwość połączenia tej pracy z dotychczas wykonywaną pracą lub studiamii. Resztę po kontakcie tel. 0-698 695-270 lub na privie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dam zarobić osobom z Poznania, okolic Poznania i Kórnika": - Poszukuję wspólnika z Poznania (okolic) kap. 35tys. zł - 50-100 tyś okolice Poznania - witam helenka z poznania - poszukuje wspolnika ok Poznania - 30 000 zł w miasteczku koło Poznania
• Strona 1 z 1
|
|