Polecam IPS Druki mają wiele druków, mają i rachunek BEZ vat....
fajne proste rozwiązania!
|
Darmowe programy do faktur - strona 2 |
Darmowe programy do faktur
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Polecam IPS Druki mają wiele druków, mają i rachunek BEZ vat....
fajne proste rozwiązania!
Od ponad roku używam fajny program do fakturowania.
Bardzo często jest aktualizowany i wzbogacany o nowe funkcje. Ostatnio dodali kopiowanie dokumentów. REWELACJA. polecam i pozdrawiam Fajny-Program pl
Ja do RACHUNKÓW BEZ VAT, używam IPS DRUKI fajny programik mało jest właśnie takich do wystawiania BEZ VAT.
Do faktur mamy też IPSa i inny własny program.
Ja korzystam z programu Commerbusiness Fakturowanie i nie mam z tym problemu. Jeśli szukasz dobrego programu do fakturowania to gorąco polecam. Pobierzesz go wpisując w Google hasło "Commerbusiness Fakturowanie"...
Wszystko zależy od zapisów warunków Umowy Licencyjnej. Ale jeśli nie ma żadnych dziwnych kruczków czy obostrzeń to jest to w pełni legalne o ile faktura VAT czy rachunek zawiera wszystkie wymagane ustawowo elementy oraz jest poprawnie wyliczona. Ja w swojej firmie wystawiam faktury na programie Pakiet Przedsiębiorcy Faktura VAT i jak dotychczas nie było z niczym problemów.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Darmowe programy do faktur - strona 2": - Tanie ale jedne z najlepszych programy do wystawiania faktur - darmowe forum - Darmowe oprogramowanie - Darmowe strony - Darmowe Sympozjum?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|