Witam.
Przydało by mi się zarejestrować w paru takich katalogach.
Niestety jestem w tym temacie całkowicie zielony.
Co moglibyście polecić ? Z czego sami korzystacie ?
I czy rzeczywiście "darmowy" jest darmowy ?
|
Darmowy katalog Firm |
Darmowy katalog Firm
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam.
Przydało by mi się zarejestrować w paru takich katalogach. Niestety jestem w tym temacie całkowicie zielony. Co moglibyście polecić ? Z czego sami korzystacie ? I czy rzeczywiście "darmowy" jest darmowy ?
Czy masz na myśli taki katalog firm w internecie? Jak w internecie to jest sporo ciekawych katalogów i przy takim podstawowym wpisie jest on całkowicie darmowy. Ja także mam wpisy darmowe na wielu ogólnopolskich. ale także i lokalnych portalach internetowych.
W googlach możesz znaleźć dużo takich katalogów, nie musza być jakies super znane, wprowadzenie do nich to i tak zawsze jest efekt przynajmniej w postaci kolejnego linku do Twojej strony.
Myślę że jest to całkiem fajny pomysł- sama mam zamiar poszukać takich katalogów. Oczywiści te "Opcje płatne" dają większą skuteczność ale zawsze warto skorzystać z czegoś "na próbę".
hmmm...?
Znam ciekawy, nowy tylko nie mogę wkleic linku, jak chcesz napisz na priv
Zapomniałam dodać ze teraz promocja i dodawanie gratis
Jeśli brak czasu i nie znajomość tematu,zapraszam do kontaktu -oferuje dodanie firmy do katalogów
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Darmowy katalog Firm": - Od Firm dla Firm darmowy katalog przedsiębiorstw + reklama - Darmowy dostep do bazy zleceń i firm - Katalog firm - NIP i katalog firm - Katalog firm
• Strona 1 z 1
|
|