|
Debata Kaczyński - Tusk |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Polityka
Autor
Wiadomość
Kto wygra? Na razie punktuje premiera Tusk, aż miło popatrzeć.
Mogę już powiedzieć, kto wygrał według mnie, bo jest już po debacie. Moim zdaniem zdecydowanie wygrał Donald Tusk, który był dużo lepiej przygotowany merytorycznie. Poza tym bardziej podobał mi się jego styl wypowiedzi. Były momenty, kiedy Premier Kaczyński gubił się w tym co mówi i wychodził z pewnej równowagi, co moim zdaniem w programie tego typu, w takiej debacie, nie powinno mieć miejsca.
Pozdrawiam, Łukasz Bazarewicz
Po tej debacie Kaczyńskiemu będzie ciężko wygrać.
Debata była świetna, nie to co z Kwaśniewskim. Według mnie bezdyskusyjnie wygrał Tusk.
Tusk jak zwykle miażdży :)
W tej debacie wygrało nieuctwo ekonomiczne Kaczyńskiego i Tuska, którzy nauczyli się haseł na pamięć. Dwie największe partie nie mają w swych szeregach ekonomistów, którzy by się wypowiedzieli w sprawach ekonomiczno-gospodarczych. Z przebiegu debaty wynikło, że Panowie Tusk i Kaczyński nie mają pojęcia o podstwowowych prawach ekonomii.
Xfreebiz ale to jest nieważne, liczy się efekt a nie obietnice.
Masz rację Mateusz, ale czy czujesz do siebie szacunek, gdy dasz się komuś oszukać? Ale potraktuj to jako pytanie retoryczne! OK?
Ktoś już powiedział o tych wyborach, że będzie to plebiscyt i tak też do tego podchodzę. Bardzo słabo PO się prezentowało, byli bardzo drewniani do tego stopnia, że nie chciałem na nich głosować, od czasu nazwania Polaczka ofermą coś jakby się ruszyło, po debacie na 99% mają mój głos.
I niby wszyscy się dziwią dlaczego politycy w ten sposób się zachowują. Przecież naród to kupi... Czym się kierujemy przy wyborach takich będziemy mieli polityków...
cale wybory to byl tylko plebiscyt pieknosci!
|
|