|
Debiut Kino Polska na GPW? |
Debiut Kino Polska na GPW?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Jak myślicie warto inwestować w tą spółkę?
Ja osobiście zainwestuje, sądząc po debiutach ogółem z zeszlych lat rzadko zdarza sie klapa.
Będzie to mój debiut na debiucie ze tak powiem, bo nigdy wczesniej nie kupowałem w ofercie publicznej, ale zaryzykuje. Sprzedam od razu na debiucie i tutaj mam pytanie do szanwonych kolegów inwestorów.Jak ustawić eMaklera zeby sprzedał akcje z zyskiem a zostawił gdy cena bedzie nizsza niz oczekuje?
Masz okienko bodajże limit ceny - jest to cena minimalna po jakiej zostaną sprzedane akcje. Wpisujesz też ilość sprzedawanych akcji.
Dzieki już to ogarnąłem.
Mam inne pytanie, czy wiecie na kiedy jest wyznaczony termin debitutu na GPW ewentualnie gdzie to mozna sprawdzić?
Nie słyszałem jeszcze o emisji akcji Kino polska i sprzedaży akcji tej firmy. Mój poprzednik w tym temacie ma niezły plan. Jednak zysk na debiucie tej spółki oceniam na niewielki.
Od debiutu do teraz zyskalem 18 % koniec imprezy dziekuje dobranoc:)
A to naprawdę niezły zarobek inwestując w krótkim czasie. A debiut taki jakiś niezauważalny na giełdzie!!!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Debiut Kino Polska na GPW?": - Kino kameralne ; Mini Kino ; dla 12-10 osób - Kino a jednak nie kino - inwestycja w debiut ? - Debiut na allegro - [EGB Investment] Debiut już 29.09
• Strona 1 z 1
|
|