|
Diagnostyka samochodowa |
Diagnostyka samochodowa
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam chciałbym otworzyć działalność diagnostyka samochodowa.Mogę dostać dotację z Pfronu na otwarcie firmy około 40 tys złoty bo jestem osobą niepełnosprawną.Chciałbym kupić sprzęt do diagnostyki,pewną firmą dogadałem jak unich kupię to mnie przeszkolą.Zatrudniłbym jednego mechanika,który by pomagał.Zapytanie mam do was czy mogę to robić w garażu legalnie czy muszę wszystkie rzeczy zrobić jak auto naprawa czyli garaż na warszat zalegalizować i inne rzeczy.Z góry będę wdzięczny za odpowiedźi.
Nie ktoś mi pomoże
Jeżeli będziesz mial ormalnie zarejestrowaną dzialalnośc to wszystko musi byc jak w "autonaprawie"
Budynek musi spełniać specjalne wymogi architektoniczne np. wysokość bramy
A nie ma możliwości taką działalność zrobić,żeby wymogi nie były jak w auto naprawie,tylko podpiąć tą diagnostykę samochodową.
na 99% NIE
A typu jak mają nie którzy mechanicy naprawa u klienta
na pewno możesz zrobić naprawy u klienta i nie potrzebujesz żadnego garażu ale wątpie że na tym biznesie wyjdziesz bo teraz można kupić kabelek z allegro za 100zł i samemu sobie zdiagnozować
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Diagnostyka samochodowa": - KOMPUTEROWA DIAGNOSTYKA SAMOCHODOWA - Diagnostyka samochodów - DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA - Komputerowa diagnostyka BMW i Mercedes - POMYSL NA BIZNES:DIAGNOSTYKA
• Strona 1 z 1
|
|