|
DJ WODZIREJ PREZENTER |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam państwa chciałbym podzielić się , swoim pomysłem na biznes , oraz zasięgnąć pomocy właśnie z rozkręceniem tej branży..... Od kilku ładnych lat zajmuję się graniem imprez , dyskotek, bali itd... ukończyłem szkołę muzyczna inst. prowadzący akordeon. Od jakiegoś czasu nurtuje mnie pytanie oraz chodzi mysl po głowie o założeniu działaności muzycznej , -Imprezy okolicznościowe- Bale-Studniówki itd.... Czy spotkaliście się państwo z takim pomysłem???? i czy to na dłuższą metę się opłaci?????? wiem ile mozna zarobić ale czy to nie jest ryzyko wiekszę>>>
witam,
powiem ci że tato mojej kobiety posiada taką działalność, i wychodzi na tym całkiem nieźle. Na tyle dobrze że opłacało mu się otworzyć biuro i rozkręcać firmę dalej.Powodzenia!
Jesli potrafisz śpiewac,to sukces murowany,opłaci się .Jednak potrzebne są pewne cechy charakteru aby temu podołać .Sam prowadze zespół weselny i nie narzekam,jedynie co mnie denerwuje w tej branży to brak wolnych weekendów,takie są uroki chałturzenia że wszelkie imprezy są organizowane sobota/niedziela.mysle intensywnie nad jakimis formami rozrywki w srodku tygodnia ,gdzie potrzebny byłby taki zespół ,wtedy zrezygnowałbym z pracy ,nudnej zresztą i zajął sie tym biznesem na serio. masz pytania,a bede znał odpowiedż to pisz smiało,może coś wspólnie wymyslimy.
Witaj , dzięki za odpowiedz , jeśli chodzi o wokal to z wokalem jest tak średnio ,ale z prowadzenie moim zdaniem radzę sobie dobrze tak jak pisałem zastanawiam sie nad zlegalizowaniem tej działalności i nie wiem co mi będzie potrezbne ... myslałem nad prowadzeniem samemu ale już dzis wiem że wesela np : nie obsłuże sam:( , od pewnego czasu zastanawiam się róniez czy nie lepiej załozyć zespół skałdający się z 3 osób , a moze pozostać samemu i wrażie porzeby wynając kogoś >>>????>>>
Jesli chcesz to chetnie podejmę sie wspołpracy jako Dj :) Mam swój wlasny sprzet tj 2x Cd + mikser
dobre a skąd ty jesteś ????
poszukaj w goglach "dj na wesele" jest tego troche,skoro oni działaja,i maja sie dobrze to.....reszte znasz.Twoim atutem jest umiejetnośc gry na akordeonie,to sie napawde przydaje i sprawdza na weselach,ba jest nawet gwożdziem programu.Zespół weselny wymaga aby były przynajmniej dwa wokale-damski i meski,potrzebna jest umiejetnośc grania na keyboardzie,chociaz znam takich co nie wiedza gdzie jest "c" i sobie radza.Technika poszła w tej materii do przodu i korzystajac z oprogramowania muzycznego i komputera mozna stworzyc z czasem fajny repertuar. Podstawa to sprzęt,kultura osobista,nienaganna prezencja,chyba wiesz o co chodzi.....,sprawy formalne działalności opisane są na forum,wystarczy poszukac "jak zarejestrować działalnośc".
Z Oświęcimia
|
|