|
Dla dobrej inwestycji 150-300 tys |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Zainwestuję 150 000- 300 000 pln-, zabezpieczenie- hipoteka
Zapraszam do inwestycji w biznes, gwarantowany zysk 3 % w miesiącu czyli 36% w roku bez nakładu pracy. Konkretnie zainteresowanych prosze o kontakt na priv.Pozdrawiam
Witam,
mam dwie propozycje. Obydwie są w trakcie działania ( w jedną zainwestowałem swoje pieniadze, do drugiej się przymierzam). W razie zainteresowania proszę o kontakt na PW. Pozdrawiam.
Mam trzy opatentowane produkty jeszcze nieobecne na rynku. Jeden z nich zupełnie odjazdowy.Zyskowność ponad 100%. Poszukuję kontaktów. Zadzwoń
514339107
Dzień dobry.
A czy słyszał Pan o możliwości wykupu kryzysowych obligacji Szwajcarskich,które gwarantują 36% w skali roku czyli krótko mówiąc od 200.000 zł zysk tj. 72000 zł czyli "dochód pasywny" będzie wynosił 6000 zł miesięcznie. W bardzo prosty sposób można zyskać nie tylko pieniądze ale coś ważniejszego-finansową niezależność ! Można również otworzyć programy inwestycyjno-oszczędnościowe np. Skandia czy tez Generali,z zysków,które zaowocują w późniejszym czasie równie świetnymi zyskami! Pozdrawiam Jakub Filipowski
Witam , żeby rozpocząć swój biznes potrzebuje min. 20tys-
branża budowlana, mam na myśli wykańczanie oraz malowanie wnętrz (zarówno tradycyjne jak i dekoracyjne).Niestety na kredyt np. Z Urzędu Pracy, czy z Unii Europejskiej- nie mam szans, głównie z powodu braku poręczycieli. CZEKAM NA ODPOWIEDZ-POZDRAWIAM
Witam Pana Serdecznie. Mam idealny pomysł na zainwestowanie pieniędzy. Jest to biznes internetowy, a mianowicie wpadłem na pomysł stworzenia portalu którego jeszcze nie ma w internecie. Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt gg: 9760781
|
|