|
Dlaczego? |
|
Strona główna forum
‹ Po godzinach
‹ Opinie i uwagi na temat serwisu BiznesForum.pl
Autor
Wiadomość
Nie mam pojęcia dlaczego tak jest, ale dlaczego każdy temat jaki przeglądam i posiada więcej niż 3 posty to każdy kolejny post jest: po 1 poza tematem, po 2 prześciganiem się w obrzucaniu autora błotem albo obronny autora.
napisz coś wiecej , o czym nie masz jeszcze pojecia , to moze byc ciekawe a za takie inteligentne spostrzezenie proponuje wysmarowac autora miodem
Mnie interesuje, dlaczego ktoś, kto ma 14 postów i zarzuca innym bezsensowne pisanie ma już kolejny post o niczym.
dlatego proponowałem mniut zamiast błota
Inne "dlaczego" :
Próbując usuwać zbędną korespondencję PW odznaczam "ptaszkiem" to, co chcę usunąć, i... No właśnie. Wcześniej po zaznaczeniu opcji "Usuń zaznaczone" pojawiał się obok (po prawej) napis "Przejdź", którego "kliknięcie" powodowało usunięcie. Właził na resztę strony, na napisy, parę razy wlazłem na nie interesującą mnie podstronę, trudno. To akurat rozumiem (znam powody). Teraz pytania : 1. Nie mogłoby się to jakoś bardziej po ludzku nazywać ? Np. "wykonaj", bo "przejdź" sugeruje, że program zajmie się czymś innym. 2. Od paru dni to okienko się nie pokazuje, a znajdujące się po przeciwnej (lewej) stronie "Przejdź" dotyczy eksportu jako csv, na przykład. To na dole strony też nie powoduje żadnego (właściwego) efektu. To jak mam te PW usunąć ? W FAQ na ten temat ani słowa, również w angielskiej części. 3. Dlaczego nie ma gdzieś "ogólnej instrukcji obsługi" strony ? Byłoby łatwiej i może nie trzeba by odpowiadać na takie pytania... Nie wiem, czy w innych przeglądarkach nie będzie inaczej - sam używam Firefoxa, ale chyba to ani zbrodnia, ani nic straszliwie nietypowego. Zwłaszcza, że obok sami go polecacie :-)
|
|