|
DLACZEGO WARTO KUPOWAĆ W GŁUCHOWIE I TUSZYNIE |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Firmy posiadające swoje stanowiska handlowe w Centrum Handlowym Ptak w Rzgowie, C.H.H. Maximus w Nadarzynie, oraz w Chińskim Centrum w Wólce Kosowskiej są obciążone wysokimi kosztami najmu powierzchni handowych. Musi się to przekładać na cenę sprzedawanych wyrobów. Bazary Hurtowe w Głuchowie i Tuszynie proponują kilakrotnie tańsze miejsca handlowe. Najtańszym pod wzgledem kosztów powierzchni handlowej jest Bazar Stary Głuchów. Jeżeli kupujecie Państwo towar hurtowo do swoich sklepów lub innych punktów sprzedaży, to nie ma znaczenia w jakich warunkach tego dokonacie jeżeli macie możliwość uzyskać niską cenę. Myślę, że dobra cena warta jest zrezygnowania z komfortowych warunków zakupów hurtowych, co umożliwia zwiększenie konkurencyjności i zysku Państwa Firmy.
Zgadzam się trzeba być dobrym buchalterem w biznesie.
Ja czasami na jeden zakup, wykonam sto telefonów, zrobię 300 kilometrów ale zwróci się z nadwyżką moje poświęcenie. A poza tym są tacy sprzedawcy że dla stałych klientów by najchętnij liczyli drożej niż dla nowych.
hm to prawda, ale nie do końca bo jak wiadomo często jakość tych ubrań jest jak ich cena. Ja robie zakupy "na głuchowie" i w ptaku
Mam stalych dostawców np. dobrej jakości bluzki damskie w bardzo dobrej cenie można dostać w CT Ptak hala B stanowisko 87. firma to Selina.
|
|