SZUKAM HURTOWEGO ODBIORCY DLUGOPISOW ZMAZYWALNYCH , Z TEGO CO WIEM , NIE DOSTEPNY MASOWO NA RYNKU POLSKIM ,
CZEKAM ROWNIEZ NA OFERTY ODBIORU TOWARU Z USA , JESTEM OTWARTY NA WSZELKA WSPOLPRACE ,
GRZEGORZ TEL +14046434701
|
DLUGOPIS ZMAZYWALNY - SZUKAM ODBIORCY , EXPORTER Z USA |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
SZUKAM HURTOWEGO ODBIORCY DLUGOPISOW ZMAZYWALNYCH , Z TEGO CO WIEM , NIE DOSTEPNY MASOWO NA RYNKU POLSKIM ,
CZEKAM ROWNIEZ NA OFERTY ODBIORU TOWARU Z USA , JESTEM OTWARTY NA WSZELKA WSPOLPRACE , GRZEGORZ TEL +14046434701
nie jest dostepny ?
ja znalazłem w ciągu 15 sekund taki długopis za 5,49zł wiec nie jest tak ze go nie ma ciekawe po ile jest u ciebie ?
[quote="kolombo999"]nie jest dostepny ?
ja znalazBem w cigu 15 sekund taki dBugopis za 5,49zB Jest tanszy , I w 4 kolorach Cena zalezna od ilosci, od 1zl za szt przy wiekszym zamowieniu
Głupie pytanie po co importowac to z USA jak i tak bylo wyprodukowane w chinach? Tylko po to by poslugiwac sie nikomu i tak nie znana marka?
Oto jedna z setek fabryk produkujaca te dlugopisy - cena ok $ 0,1 http://www.skyglory.net/products_en.asp
no to teraz kolej na sonego
oki - nieprawda jest ze ich nie ma w Polsce oki - nieprawda jest ze ma tansze to jakiego argumentu uzyc ?............ ale ma lepsze jakosciowo za kazdym razem taki argument pada jak dostaje oferte na coś co w detalu kosztuje np 10zł a ja dostaje ofete za 30zł w hurcie ,,ale moje sa lepsze "
Ja natomiast mysle ze komentarze typu powyzszy swiadczy o wysokiej produktywnosci I znakomitym polskim poczuciu humoru , A moja odpowiedz bedzie taka Ja dostarczam towar I odbior jest w polsce, zaplata przy odbiorze, zakupujac z chin trzeba liczyc sie z ryzykiem,oraz innymi kwestiami
moze ktoś mi wytłumaczy bo ja nie rozumiem
dlaczego ktoś miałby zapłacić zonemu 1zł za coś co mozna kupić za 30 groszy to chyba jedna trzecia ceny ? moze ja sie mysle ale dlaczego sony ma zarobic na czymś co moze ten kto sam sobie je kupi w Chinach ? ja ,gdybym miał tym sie zając to sonemu sprzedałbym po 80 groszy i niech on sam na tym zarabia te 20 groszy ale moze jestem w błędzie
To jedz do chin kup sobie i nie zawracaj glowy
Chwila - toć niby te dlugopisy są z USA więc czy tak czy siak musisz je wysłać. Zakładam, że jesteś na wschodzie wtedy kontener z Chin płynie ok 5-7 dni dłużej niż z USA np Norfolk, jednak jeśli ktoś coś ma kupić za 30% oferowanej przez Ciebie ceny to...chyba warto. A czy Ty sądzisz, że gdyby ktoś chciał kontener tych dlugopisów to bym mu do Chin kazał jechac? Płacił by w Polsce nie mi a bankowi, bank by trzymał pieniądze do czasu aż dostanie towar. Jeśli złamałbym jako importer umowe wowczas bank oddaje pieniadze Panu od długopisów. Proste to chyba. A u Ciebie jak by import wygladał?? Jaka jest róznica miedzy importem z Chin a od Ciebie? Nie wiem czy słyszałeś o akredytywie, polecam bardzo dobre narzędzie w handlu.
Sony2 po prostu szuka swojego miejsca na biznesowej ziemi. Chce w cos wejsc i cos robic. Moze sie nie zna na wielkim handlu ale liczy sie to ze probuje. Powodzenia.
|
|