Witam
Udzielam się na konkurencyjnym forum,
Do rzeczy będę sprowadzał niedługo hurtowo długopisy (1000 sztuk) i mogę odsprzedać 100sztuk z mojego zamówienia
Są to długopisy z funkcją pendrive 4GB 320x 240 kamera, dyktafonem, czyli standard (sluchawki, ładowarka, manual,pudełko) .
Przy 100 sztukach jestem w stanie zejść nawet do 80zł za sztukę
Tylko proszę się nie sugerować na Allegro, że pisze 90zł bo po tam każdy zarabia dodatkowe 10zł na kosztach przesyłki, jak pewnie każdy doskonale wie czyli należy liczyć od 100zł w górę , a schodzą nawet za 130zł
Wybiorę ofertę najbardziej konkretną, proszę nie pisać maili w stylu " wziałbym 20 na początek", " zastanawiam się i dam znać", itp.
Tylko konkrety
Towar przybędzie do tygodnia- dwóch, sprowadzam różny towar od 3 lat, oczywiście wszystkie sisvel, ce rohs są wiec problemów z celnikami nie ma, full legal
sprzedam 100sztuk x 80zł = 8000 ,
zarobek 20-40zł na sztuce ( w zaleznosci po ile odsprzedacie) 100 x 20 = 2000zł , 100x 40 = 4000zł zarobek bez większego wysiłku na czysto, więc jak ktoś nie chce się szarpać na własną rękę i spokojnie zarobić to zapraszam
Gwarancji pisemnej nie udzielam, z doświadczenia - sprzęt mało awaryjny
Prosze tylko konkrety , towar zamówiony jest w trakcie realizacji
Maila i kontakt nie podaję, tylko przy konkretach
Odbiór - kurierem , osobisty, bez różnicy dla mnie . lokalizacja opolskie
Na pytania z docinkami nie odpisuje, nie chcesz - nie pisz
aha oferta ważna tylko do momentu kiedy dogadam się na 100% z potencjalnym kupcem, o czym napisze tutaj.
Nie wykluczam stałej współpracy (np zamówienia regularne, większe itp.)