|
DM MILLENNIUM |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
interesuja mnie opinie na temat tego Domu Maklerskiego, mam w Millennium konto i zastanawiam sie nad utworzeniem tu rachunku inwestycyjnego. Myslalem wczesniej o otwarciu konta i rachunku w mBanku (eMakler). Czy Millenium to lepsza opcja
Jeśli tylko przez internet chcesz grać, to bossa oczywiście. Co do personelu to znjalepiej znam się z tymi ze Szczecina, Poznania, Wrocławia i Wawy a nie wiem skąd jesteś. Przez internet w Millenium jest ok. Ale eMakler przy usłudze maklerskiej każdego biura przegrywa w przedbiegach - odpuść ich sobie;) pozdrawiam Karol Szczepański ProLans Investments Jestem z Radomia, chce grac przez internet. Myslalem o MILLENNIUM bo mam tu rachunek bankowy i byloby mi wygodnie.
A jesli BOSSA to jaki pakiet. Czy pakiet ZOLTY czy ZIELONY1. http://bossa.pl/oferta/#pakiety. Na poczatek chcialbym sie troche pouczyc i wplacic ok 2000 zl, i taka kwota poobracac. Czy w BOSSA moge wplacic taka sume czy sa jakies limity. I jeszcze jedno pytanie, oplata za pakiet ZIELONY1 to 19 zl czy jest to oplata miesieczna? i czy przy zrobieniu 10000 zl obrotu jestem z niej zwolniony? Przepraszam za chaotyzcznosc mojej wypowiedzi .
Aj... jesli tylko 2k to faktycznie Millenium. Bossa każe na początek 5k wpłacić żeby rachunek nie był martwy. ALBO płacisz 19 pln za zielony ALBO robisz obrót 10k - wtedy dostajesz gratis. Pozdrawiam Karol Szczepański ProLans Investments Jest podobne do innych biur pod względem awaryjności.
Plusem jest dostęp do tanich notowań Statici. pozdro
|
|