|
Do doświadczonych biznesmenów |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Mieszkam w mieście liczącym 80 tyś. mieszkańców. Zastanawiam się nad otwarciem pośrednictwa finansowego lub sklepu z odzieżą używaną z klasą. Jest dośc duża konkurencja i nie wiem na co sie zdecydować. Napiszcie co tym myślicie?????
Lepiej otwórz sklepik typu żabka,taki co się wchodzi kupuje 2-3rzeczy i idzie dalej.Dużo ludzi wchodzi do takich sklepów,tylko pamiętej ,żeby estetycznie był urządzony,dobrze oświetlony,że aż chce się wejść.
Ze szmateksem lepiej poczekać jeszcze parę miesięcy trochę ich upadnie, i wtedy otwóż. Pozdrawiam
Dziekuję za radę. Jednak nie chcę bawic sie w spożywkę. Jestem bankowcem więc finanse to coś na czymś się znam-to raz, a moda i dobry styl to sfera mojego zainteresowania i mam wizję jak maiałby taki sklep wyglądać. Biur kredytowych jest tyle samo co sklepów z odzieżą uzywaną. Moi znajomi twierdzą jednak, że na ciuchach zarobic mozna tylko wtedy, gdy ma się dużą ilość. Kredyty-wystarczy jeden hipoteczny i już jest duża kasa.
Nie wiem co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witam. z mojego doswiadczenia otwiera sie to tylko na czym sie znamy i potrafimy zrobic.Biznes otwierac to trzeba miec pewność ze sobie z tym zagadnieniem poradzę .Poniewaz znasz sie na finansach proponuję finanse,zwlaszcza ze ta branza mimo duzej konkurencji zawsze bedzie istniec . sklepy spozywcze to najgorszy kawałek chleba. praca prawie 24 godz bez wolnych sobot i niedziel . Pozdrawaiam
|
|