Witam
Mam parę dobrych kontaktów jeśli chodzi o dostawy odzieży, młodzieżowej, ciekawy design, atrakcyjne ceny. Od t-shirtów, po kórtki, spodnie, koszule, polo.
Odzież ta to outlet, II gatunek. Znane i cenione firmy, bez przesady z nazwami typu "podróbki" Versace etc.
Więcej szczegółów podam na maila, telefon, PW, lub jak kto woli. Mogę na forum, bo to nie tajemnica. Oczywiście nazwy dostawcy nie podam, ze względu na ogromną konkurencję sprzedaży.
Są u kilku dostawców różne limity na zakupy. Sam nie chce ich w tej chwili pokrywać, dlatego szukam odpowiedniego współpracownika, jedynie do zakupów. W przypadku większych zakupów wynegocjujemy korzystne rabaty. Reszta mnie nie interesuje. Każdy z Nas może sprzedać to gdzie chce i tyle.
Warunki współpracy do ustalenia, aczkolwiek mam już określone pewne ramy, których chciałbym się trzymać.
Zdjęcia towaru podeślę na maila, jeśli tylko będzie taka konieczność (oczywiście dla osób zainteresowanych).
Towar sprzedawany jest w pakietach, przez co możemy rozbić pakiety np na pół i podzielić się zakupami. Możemy kupić tak, że jedna strona zamawia towar XYZ, druga ABC i tyle.
Ze swojej strony gwarantuję czyste zasady współpracy, bez naciągania.
![[szukam] do zakupu odzieży - "outlet", II gatunek](http://www.biznesforum.pl/biznesforum.jpg)