Poleci mi ktoś bardzo dobrą firme która mi zrobi profesjonalnie strone i wypozycjonuję ją najlepiej jak tylko można:)?
jak zauważłem ofert jest dość sporo na allegro firma Adwords.Google.com najwyżej....
a wg was?
|
Dobra firma pozycjonująca |
Dobra firma pozycjonująca
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Poleci mi ktoś bardzo dobrą firme która mi zrobi profesjonalnie strone i wypozycjonuję ją najlepiej jak tylko można:)?
jak zauważłem ofert jest dość sporo na allegro firma Adwords.Google.com najwyżej.... a wg was?
Pierwsza 30 wyników na hasło pozycjonowanie.
Dobre i słuszne spostrzeżenie! Nic dodać , nic ująć.
Mateusz dobrze wiesz ze to zaden wyznacznik. Sam moge sie zajac :) a nie mam strony :) Pozycjonuje juz kilka firm a nie pozycjonuje sie na pozycjonowanie, i na pewno nigdy nie bede.
Poleciłbym siebie... ale to nieskromne więc nie polecam :)
Co do Allegro - przeczytaj: http://www.biznesforum.pl/topics22/jak- ... t17107.htm i omijaj tamtych pozycjonerów tak daleko jak to tylko możliwe. Co do pierszej 30. hymmmm jest to pewien wyznacznik i na pewno dobry bo skoro firma umie się przebić tam to już jakoś świadczy o jej umiejętnościach ale ja np. tak jak Robert nie pozycjonuje siebie. Najczęściej klient który chce stronę zamawia jej pozycjonowanie (nie zawsze ale dość często tak jest) - nie musze więc tracić czasu na pozycjonowanie siebie bo i tak mam rence pełne roboty :)
A ja "tracę czas" na pozycjonowanie swojej firmy ;) Uważam, że jest to dobra wizytówka i dodatkowo wysokie miejsce na wiadomej frazie dodaje mojej firmie wiarygodności.
"Pozycjonerów" z Allegro również radzę omijać dość szerokim łukiem.
Troche źle się wypowiedziałem nie uważam że to jest czas stracony ja po prostu go nie mam na to ponieważ robie inne rzeczy a i pospać bym od czasu do czasu chciał ;) - generalnie jednak jak pisałem jest to dobry sposób na szukanie pozycjonowania niemniej nie jedyny. Są dobre firmy/osoby które znają się na rzeczy a nie pozycjonują siebie na tą frazę.
Popieram, na allegro to większość to ludzie nie znający się kompletnie na rzeczy. Na hasło 'pozycjonowanie' są firmy przed którymi można się ukłonić, bo dostanie się tam to jednak świadczy o ich skuteczności, jednak pozycjonowanie swojej strony a podejście do klientów gdzie jest ich wielu, organizacja pracy itp to już co innego ; ) Najlepiej to "z polecenia" : )
Pozdrawiam
Fraza "pozycjonowanie" faktycznie może być dobrym wyznacznikiem, ale ze swojego doświadczenia wiem, że równie dobre firmy pozycjonują się na frazy "pozycjonowanie + nazwa miasta w jakim działają".
pozycjonowanie to proces długotrwały a co za tym idzie kosztowny
na początek wystarczy trochę wiedzy na ten temat (książki, ebooki, kursy) często są darmowe
jest kilka rzeczy, które można zrobić na własną rękę np dobór słów kluczowych w treści strony, linki zewnętrzne prowadzące do strony, frazy w nazwach podstron itp duże znaczenie ma też tworzenie strony pod wyszukiwarkę wszystko oczywiście zależy od liczby konkurencji na daną frazę ale można popróbować pozdrawiam!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dobra firma pozycjonująca": - dobra firma - Dobra Firma w Krakowie - Dobra, rzetelna firma - Dobra firma szkoleniowa w Warszawie (pakiet Adobe) - Tania i dobra firma pisząca biznes plany POMOCY!!!
• Strona 1 z 1
|
|