|
Dobra kasa w grach online..!! |
Dobra kasa w grach online..!!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Witajcie , poszukuje kilka stron internetowych na ktorych moge zarobic kase w graniu przykladowo roznych gierek?/Jesli ktos sie juz z taka strona spotkal prosilbym o pomoc.Z gory wielkie dzieki za Pomoc , Pozdrawiam..!!
Jest taka gra w której pewna kobieta z niemiec zarobiła swój pierwszy milion dolarów. Inny facet zastawił dom, wziął pożyczkę i kupił dyskotekę na orbicie. Teraz utrzymuje się tylko z tego i dobrze na tym wychodzi.
Gra ma trudną, bardzo trudną ekonomię ale jeśli masz predyspozycje to nie będzie dla Ciebie nic strasznego. W grze możesz być kim chcesz, możesz być producentem, handlarzem, górnikiem (troche inaczej się tam wykopy robi :) ), możesz modelować włosy, handlowac nieruchomościami, polować, itd. Sposobów i możliwości w grze jest tak dużo że grając rok, możliwe że nie będziesz w stanie wszystkich wypróbować (a nawet jest to pewne). Warto zająć się handlem na początek, lub zbieraniem surowców dostępnych w grze. Polowania to czysta loteria, coś dla hazardzistów ale czasem można upolować od kilku dolarów do kilkunastu tysięcy dolarów. W polowaniu zależy to od farta. Gdybyś zainwestował w postać około 10 tysięcy dolarów mógłbyś sporo zarabiać na produkcji. Chodzi głównie o to że albo wszczepisz sobie chip-y albo zdobędziesz umiejętności na pieszo. W grze możesz być kim chcesz, nawet pilotem statków kosmicznych przewożących ludzi na orbity. Gdybyś miał około 30-40 tysięcy dolarów to już byłoby Cię stać na hangar. Bo niestety statek kosmiczny jest za darmo, ale hangar kosztuje. Możesz zająć się handlem bronią. Najtańsza broń kosztuje chyba kilka centów. Ale na tym nie ma praktycznie przebitki. Gdybyś np kupił broń która kosztuje 30 tys dolarów, a sprzedał np za 40 tys dolarów to byś już miał przebitkę. Możesz np handlować wieloma itemami na raz. Jest aukcja nawet w grze, ala Allegro z tym że tam nie martwisz się o wysyłkę czy coś. Po prostu wystawiasz towar, wybierasz formę sprzedaży i ustalasz cenę. Jeśli ktoś to zakupi to pieniądze automatycznie przekazane zostają na Twoje konto. Jest to wg mnie i ludzi z australii oraz USA z którymi tam czasem się spotykam, najlepsza gra MMORPG na świecie. A najlepsze jest to że można grać tam o prawdziwą kasę. Niestety najlepiej jest coś zainwestować ze swojej gotówki bo ja już trochę w to gram i uparcie nie wpłacałem. Zaczynałem od zera i mam itemów na kilkanaście dolarów i co się pojawiam w grze to zwykle wydaję na amunicję to co zarabiam, albo inwestuję w broń, czy surowce do produkcji i sprzedaży stafu. Aha taka mała uwaga, jeśli zaczniesz w to grać to możesz od razu Cię informuję że ciuchy (których ceny są porównywalne do tych w sklepach) są tańsze dla kobiety niż dla mężczyzny. To wynika z tego że więcej mężczyzn gra i jeśli chcesz mieć tańsze ciuchy, armour, majtki itd to możesz kobietę wybrać jako postać. A po drugie to lepiej się handluje jakąś ślicznotką w stringach niż gościem. Szybciej się sprzedaje. Dobra dość już bo kroniki nie napisze :) Aha, stary może to filmik ale ciekawa muzyka. Obejrzyj kilka i może Ci się spodoba ten :): http://pl.youtube.com/watch?v=GrKq5VQ7ek4 Co prawda stary już bardzo i sporo zmian od tamtego czasu zaszło ale mnie się podoba :)
A jak sie ta gra nazywa i gdzie moge w nia zaczac grac??
Po pierwsze napisz ile masz lat przyjacielu?
SECOND LIFE? Czy coś innego?
22 a co??
W tibie sobie zagraj i sprzedawaj itemy na allegro.
a cos poza tibia ? bo po 1. tibia uzaleznia...
po 2. strata czasu. po 3. jak na ilosc przegranego czasu to troche malo mozna zarobic.
Project entropia, jak byście otworzyli link to byście wiedzieli
W tibie ?? nie rozumie stronke poprosze i krotkie wyjasnienie , dzieki , pzdr
tibia to taka lamerska gra, kilku moich znajomych w to pyka, zdobędziesz jakiś mocny artefakt to możesz na allegro go opchnąć, i to właściwie tyle
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dobra kasa w grach online..!!": - Dobra kasa! Maly wklad ! ! ! - PISANIE TEKSTOW DOBRA KASA! - Sprzedam skrypt TV online lub/i gier online. ZARABIAJ - Płatności Online - platnosci-online.pl - Portal o grach?
• Strona 1 z 1
|
|