Dzień dobry, wpadłem na kolejny pomysł na biznes. Jest to pomysł nie nowy, stosowany już w starożytności, mianowicie chodzi o kąpiele w mleku. Takich kąpieli zażywała Kleopatra i uchodziła za jedną z najpiękniejszych kobiet ówczesnego okresu. Ten fakt można z powodzeniem wykorzystać w reklamie usług. Ostatnio jest moda na wszystko co naturalne. Zbawienne właściwości mleka zostały udowodnione naukowo. Mleko zawiera białka, witaminy A, B i E, tłuszcze oraz cenne pierwiastki np. wapń. Wpływa regenerująco na naskórek, neutralizuje wolne rodniki i w konsekwencji z tym hamuje proces starzenia się skóry. Prócz tego ma wiele innych zalet. Ale do rzeczy, oferta jest głównie adresowana do kobiet, chyba wszyscy domyślają się dlaczego. Przede wszystkim chce zwrócić uwagę na to, że takich ofert nie ma na rynku europejskim. Mój pomysł to zaoferowanie nieobecnej usługi która będzie się cieszyć największym zainteresowaniem, oraz inne usługi. W konsekwencji celem jest stworzenie takiego centrum. Pomysł jest bardzo dobry i na topie, gdyż żyjemy w czasach w których wygląd odgrywa duże znaczenie i wszyscy chcą wyglądać jak najlepiej. Między innymi kąpiele w mleku godne królowej Kleopatry, stylizacje dla każdej osoby, między innymi doradztwo jak się ubierać, co podkreślać ubiorem itp. Jest to miejsce z całkowitą pomocą skierowaną do odbiorców, dzięki czemu każdy może znaleźć coś dla siebie.
Z chęcią wysłucham opinii na temat pomysłu. Jeśli ktoś jest zainteresowany pomysłem, to proszę pisać na skrzynkę na forum.