Witam. Jako że to mój pierwszy post to chciałbym się przedstawić. Mam na imię Robert mam 20lat i trochę grosza na rozkręcenie interesu. Jakoś rok temu kumpel się mnie zapytał czy nie otworzyłbym z nim jakiegoś interesu, pomyślałem sobie "w sumie czemu nie". Ogólnie to ciężko było wymyślić coś takiego co by trafiało w nasze zainteresowania... w planach były różne pomysły od hurtowni jajek do otworzenia firmy transportowej... ostatnio zaś wymyśliłem iż można by było zająć się handlem (mój kumpel ma w tym doświadczenie). Dokładniej mój pomysł ma polegać na tym że pojechałbym busem do Angli i kupowałbym fajne buty koszulki bluzy itp (ogólnie odzież) w dobrych cenach ale przede wszystkim markowe (puma adidas nike itp) z tego co wiem tam takie rzeczy można kupić bardzo tanio jak się trafi (fajne koszulki do 5Ł). Kupiłbym całego busa takich rzeczy a później spróbował zalewać nasz rynek. Mam rodzinę w GB i oni tam się orientują jakie są trendy i gdzie można tanio coś kupić. Ogólnie pomysł mi się wydaje fajny tylko wielkim minusem jest droga... to ponad 4tys km czyli trochę trzeba się namęczyć... (tutaj akurat ja mam doświadczenie gdyż pomagam sprowadzać mojemu teściowi auta) Ogólnie to nie wiem czy to jest fajny pomysł i dlatego zwracam się do was z prośbą o ocenienie go.
Pozdrawiam