|
Chodowla orangutanów |
|
Strona główna forum
‹ Po godzinach
‹ Dowcipy
Autor
Wiadomość
Witam. Mam świetny pomysł na biznes. Chcę prowadzić własną chodowlę orangutanów. Orangutany te mogłyby być wypożyczane na wesela i przyjęcia jako osoby towarzyszące. Albo poprostu porzyczane samotnym kobietom, których nikt nie kocha. Ewentualnie mogłyby ochraniać ludzi na masowych imprezach. Koszt takiego przedsięwziecia powinien zamknąć się w 200 tys. zł. Co Wy sądzicie o tym pomyśle.
Tak.........a koszt zakupu słownika ortograficznego ok 20 zł.
Przepraszam za błędy ale sądziłem , że nikt nie zauważy. A tak poważnie to forum o takiej tematyce powinno być na nieco wyższym poziomie. ( wiele pomysłów po prostu mnie rozbawiło i przez chwilę myślałem , że jest to czat niezbyt poważny ).
Z orangutanami bedzie taki problem, ze nie mozesz ich sobie wziac i hodowac raczej.
Mozesz wziac za to strusie. Wytrenowanie strusia i postawienie na bramce to raczej pewny zysk ;)
Na poczatek sprobuj siebie wyporzyczyc zeby sprawdzic czy jest popyt na te orangutany :) hehe
A ile by kosztowala godzina pracy tego orangutana ?
Bo jesli bys mial naprawde dostep do tych zwierzaczkow to widze bardziej przyszlosciowy pomysl.... pozdrawiam Creativemind
A po co wypozyczac? Malo to orangutanów chodzi w strojach ochrony po hipermarketach?? ;)
Orangutany będą za małe do ochrony imprez masowych raczej goryle by się sprawdziły w tej roli znakomicie.
Przypuszczam, że wątpię... w to forum.
Można wypożyczać jeszcze Makkaki w roli tajniaków.
Orangutany szybko założą w Twojej firmie związki zawodowe. Lepiej uważaj.
|
|