|
Dobry pomysl |
Dobry pomysl
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
jest wlasny obiekt (mala kamienniczka ) w centrum Belchatowa,sa jakies srodki-potrzebny pomysl na dzialanosc-oczekiwany zysk+-8tys miesiecznie (podejme rowniez wspolprace )
Nie idź na łatwiznę. Nikt ci nie da gotowego pomysłu na biznes, ja ci mogę sprzedać mój biznes plan na sklep z odzieżą znanych światowych marek tam mi wyszło przy zatrudnieniu jednego sprzedawcy 8900 zł miesięcznie
nie che "latwizny "-czy gotowca-jak napisalem moze byc wspolpraca-moze ktos che rozszezyc juz istniejaca dzialanosc-a ja ma lokal i srodki
to może chcesz odemnie kupić gotowca sam sie wszystkim zajmiesz i będziesz mia minimum 8 tyś zł zarobku miesięcznie dla siebie bo sklep powinien zarobić ok 18500 tyś zl brutto po opłatach lokalu pracownika 8 tyś powinno ci zostać na czysto
Zacznij myśleć. Mam dobry pomysł, tylko musiałbym wiedzieć więcej o tym lokalu a najlepiej go zobaczyć.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dobry pomysl": - czy to dobry pomysl!!!!!!! - Czy to dobry pomysl ??? - pomysl na dobry biznes - Zainwestuje w dobry pomysl - DOBRY POMYSL NA FIRME
• Strona 1 z 1
|
|