|
Dobry sposód na szybka kase |
Dobry sposód na szybka kase
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
+ 40 zł na poczatek, oferuje pomoc
Aż cztery dychy? Co to za trik?
40 zeta nie majątek ,ale piechotą nie chodzi
przeslij mi na pw te pieniadze to cię wysłucham jak ktoś stawia to ja nie odmówię a wiesz czym się rózni daniel od jelenia ? jelen stawia daniel pije
z Toba Bloom nie gadam
powinieneś poprawnie napisać :
,,gadać ze mną " to byś mógł gdybys dostawał odpowiedz słowną - to po pierwsze na ,,gadanie " ze mną to jesteś za cienki a ponieważ piszesz na forum to i ja mogę pojechac po tobie taki to juz urok forum ze na forum masz moja pisemna reakcję na co w prawdziwym zyciu nigdy byś szans nie miał no chyba ze na glana i dawaj te śtyry dychy i nie fanzol
mozemy sie spotkac osobiscie i "pogadac" nie wiem dlaczego administratorzy tego forum jeszcze nie zabkolowali Ci konta ...
no wiec sam przyznajesz ze wielu rzeczy nie wiesz i nie rozumiesz to juz postęp nie wiesz co by z ciebie zostało , gdybysmy się ,,spotkali " nie wiesz ile jestes w stanie wytrzymać pod wodą , szczególni ejakby ci deską od sedesu głowę przytrzymać nie wiesz wielu rzeczy tu jesteśmy zgodni
nie wiem jeszcze skad sie biora tacy jak Ty
podać nr. konta?
Chcesz zarobić szybka kasę napisz: bednarczyk642wp.pl
Do Twoich obowiązków będzie należeć: -Organizacja i redagowanie tekstów reklamy oraz umieszczanie jej w Internecie, -Udzielanie odpowiedzi na zgłoszenia oraz przesyłanie materiałów źródłowych Twoim interesantom, -Internetowa dystrybucja, (czyli sprzedaż) oferowanego produktu naukowego. Aby wykonywać wszystkie swoje obowiązki otrzymasz bezpłatne przeszkolenie on-line. Wymagania: własny komputer dostęp do internetu Sam ustalasz godziny pracy. Pracujesz w domu i zarabiasz nawet od 1400-3000 tys zł. Zainteresowanych zapraszam po dalsze informacje: bednarczyk64@wp.pl (w temacie proszę wpisać Praca)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dobry sposód na szybka kase": - SZybka praca za małą kase?? - Chcesz zarobić szybką kase? Zobacz!!! - Dobry biznes za małą kasę. - Szybka kawa - Szybka pożyczka pod zastaw!
• Strona 1 z 1
|
|