|
Dochód ok. 3-4 tys zł. /m-c to bobry biznes? |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
Autor
Wiadomość
Ja byłem pierwszy Katowice :p
A ja byłem pierwszy, ale jako osoba ze Szczecina :) Złociutka, napisz na PW o co w tym chodzi. Jestem wstępnie zainteresowany.
również poproszę - może dziewczyna by się skusiła ipoprowadziła coś takiego
Reda-Wejherowo - okolice trójmiasta
Witam Cię widzę że bardzo dobry biznes odkryłaś, dlatego proszę podziel sie z nim ze mną i napisz mi na priv co to za biznes jestm ze szczecina.Proszę
Droga Edytko,widzisz jak wielu ludzi jest zainteresowanych Twoim pomysłem,nie daj się ciagnać za język i napisz na forum cóz to za interes :smile: być może przyczynisz się znacznie do zmniejszenia bezrobocia w Polsce a dodatkowo będziesz miała satysfakcje pomocy kilku ludziom,jeśli ktoś skorzysta z tego pomysłu,a także ocene pomysłowości od innych użytkowników BF.Nie obawiaj się,że akurat ktoś z Twojego miasta tutaj się znajdzie,bo wątpię zebyzaryzykował Twój pomysł,gdyż powiedziałaś ,że działasz od kilku lat więc jesteś juz sprawdzona dla klientów, a jesli jest to działalność osiedlowa,to Tobie również to nie szkodzi,więc w imieniu całego BF czekamy na opis Twojego biznesu :wink: w końcu taki cel ma to forum...
koszalin
Staralam sie odpowiedziec wszystkim kto był zainteresowany jesli kogos ominelam to przepraszam. Moze moje doswiadczenia komus pomoga.....Pozdrawiam wszystkich i zycze udanych biznesów.
to ja jescze Kielce :mrgreen:
Witam.
Jeżeli jeszcze można . Miejscowosc 60 km od Gdanska Pozdrawiam
Cóż to takiego , że tylu chętnych jest , Ja równierz poprosze o info jesli nie jest za pózno, będe wdzięczny :roll: :roll:
witam
tez poprosze więcej informacji :) pozdrawiam
Również poproszę o jakieś info. Pozdrawiam!
Częstochowa również proszę o info na priv. Dziękuję
A i ja rowniez chetnie dowiedzialbym ise co to za biznes
Z gory dziekuje i pozdrawiam
witam cie Edyto jestem tu pierwszy raz, od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad jakimś biznesie-malutkim biznesie i barrrrrrrrrrrrdzo mnie zaciekawiło co Ty w życiu robisz ? co to za biznes barrrrrrdzo cie proszę zdradz mi co to jest na PV a będę bardzo wdzięczny z góry barrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo dziękuję!!!!!! AHA możę wlaśnie Ty będziesz osobą którą będę mile wspominał!!! :oops:
[ Dodano: Czw Sie 24, 2006 1:56 am ] aha jestem z Bydgoszczy POZDRAWIAM
|
|