|
Dochód ok. 3-4 tys zł. /m-c to bobry biznes? |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
Autor
Wiadomość
taki prowadzę, ale czy to biznes? Dla potrzebujących moge sprzedac pomysł i pomóc.
Napisz jaki wkład wniosłaś co potrzebne do tego biznesu w jak dużym mieście itd. Trochę więcej ogólnych informacji ;)
IMHO to raczej dobry interes, jeżeli prowadzisz go sama i przy nie zbyt kolosalnym wkładzie
Jest jeden warunek wolałabym abys nie był z tego miasta co ja. Napisz w jakim miescie mieszkasz
jak z Krakowa i też mnie ciekawi co wymyśliłaś :d
3-4 tys na m-ac to nie zly wynik :lol: jesli mozesz to prosze o kontakt ja z piotrkowa tryb.
z opisem :wink:
Szczecin się kłania, napisz na PW :)
to nie jest nic szczególnego, zaden super pomysł, ale zyje z tego i utrzymuje swoją rodzine od kilku lat. Sama się wszystkiego nauczyłam i mogę pomoc..
W sumie to wszyscy są ciekawi, ale jeśli nie chcesz pisać na forum to napisz mi na PW; jestem z Wałbrzycha( a dokładniej z jego okolic). Pozdro ;-)
Ja jestem z Lodzi i tez chetnie sie dowiem co i jak, bo aktualnie dziewczyna jest bezrobotna, to moze cos jej otworze.
Z gory serdeczne dzieki.
też jestem ciekaw
jestem z Piły
Hej! Jestem z Będzina. Jak możesz to napisz coś na PW. Ciekawy jestem co wymyslilas ale dochod calkiem, calkiem...
To i ja poproszę na PW ten pmysł - Warszawa
Karowice poprosze:p
Takze prosze o info - Rzeszow :)
jestem z Bielawy na dolnym śląsku i poprosze o informacje na PW
|
|