|
Dochód pasywny - strona 2 |
Dochód pasywny
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Jak to o co chodzi. Mamy zarabiac na wydatkach. Domyślam sie nawet jakich.
daj wiecej info na pw albo na praca@perFFumy.pl
Świetny pomysł ...
tylko o co chodzi ????????????????????? jakieś szczegóły poprosimy..
Przeprowadzone badania pokazują, że większość Polaków jest niezadowolona z Państwowej Służby zdrowia!!!
Jeżeli również do nich należysz masz okazję wiele zmienić podejmując współpracę z SigmaPro7! niesamowite możliwości zarabiania i oszczędzania na prywatnej opiece medycznej! polecam w.karczmarczyk@vp.pl
Ci znowu swoje - z bransoletką za 8 stów.
przedsięwzięcie to polega na używaniu karty płatniczej banku ,który zwraca nam cześć prowizji za zrobione zakupy.
Wszystko to działa w systemie duplikacji, tzn klientem banku można zostać tylko poprzez polecenie i za tą lojalność bank również nas wynagradza.
o jakim przedsiewzieciu mówicie bo sigmapro7 nie ma nic z tym wspólnego
Aleś się chlopie wyrwał, jak Filip z konopii.
matros a czy ty wreszcie powiesz cos konkretnego , podasz jakis adres www czy bedziesz tak stopniowal te informacje, az w koncu wszyscy sie zapisza i zrobisz mega deal:)
nie chcę robić mega deli:)
Każdy kto myśli,że dobry interes można zrobić w kilka tygodni czy miesięcy tak na prawdę liczy na cud. a te raczej się nie zdarzają. Dobry biznes to solidne podstawy, wytrwałość , cierpliwość , i odrobina pokory. Tak jest i tu tak to ktoś skonstruował,że abym zarobił ja musisz zarobić i Ty. Proszę o cierpliwość to jeden ze sposobów sprawdzenia czy ktoś jest na poważnie zainteresowany ty o czym piszę. Chcę sprowokować dyskusje a jednocześnie wzbudzić ciekawość,licze na konstruktywne i przemyslane wypowiedzi.:)
bullett
czy wiesz ,że Twój sposób bycia idealnie pasuje na konia bożego.
Mam wspaniały pomysł na osiąganie pasywnych dochodów, chętnie podpowiem chętnym jak to działa
motto tego biznesu brzmi "zarabiaj na własnych wydatkach"
Chętnie posłucham tej opowieści :)
jeśli masz Skypa możemy o tym porozmawiać, ale dzisiaj to już raczej nie
, pozdrawiam;)
Opisz to na forum! Nich inni też mają okazje dostąpić tego zaszczytu i dostępu do tej informacji! Możesz wysłać info na prv.
pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:
- Wysoki dochód pasywny
- Pasywny dochód w szwedzkim wydaniu - Dochód pasywny , serwis internetowy - Stała praca - dochód pasywny - Nowy biznes i pasywny dochód - Oferta współpracy – dochód pasywny. - Posiadam dochód Pasywny rzędu 2-4 tys zł !Współpraca - Oferta Współpracy. Dodatkowy dochód pasywny - Pomysł na Kasowy Interes, pasywny dochód Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|