to nie żaden zaszczyt tylko zwykła informacja którą można wykorzystać dla siebie lub nie.
Na forum nie będę tego opisywał bo to nie poemat tylko propozycja która trzeba rozważyć w rozmowie indywidualnej:)
|
Dochód pasywny - strona 3 |
Dochód pasywny
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
to nie żaden zaszczyt tylko zwykła informacja którą można wykorzystać dla siebie lub nie.
Na forum nie będę tego opisywał bo to nie poemat tylko propozycja która trzeba rozważyć w rozmowie indywidualnej:)
Jak nie chcesz opisać tego na forum, to po co rozpoczynałeś ten wątek?
ok, powiem krótko, polega to na generowaniu dochodów ze swoich wydatków , które ponosimy niemal codziennie, tankowanie , tel. opłaty, zakupy w sklepach i marketach. Po prostu każda złotówka przez nas wydana daje nam dochód w postaci odpisu który trafia na nasze konto. Należy tylko przystąpić do klubu zaopatrzyć sie w odpowiednia kartę płatnicza i ruszyć na zakupy:)
Witam ponownie,
aż n ie chce mi się wierzyć ,że mimo biznesowego charakteru tego forum i zapotrzebowania na biznes, gdy pojawia się coś sensownego i pewnego , nagle wszyscy szukają podstępu , zamieniając się w niewiernego Tomasza. ponawiam moja propozycję dla chcących zapewnić sobie godziwa przyszłość
A ile trzeba włożyć na początek, chodzi o kasę oczywiście?
zapraszam na rozmowę , może skype?
co Ty na to postaram sie odpowiedziec na Twoje pytania
Jeleni można znaleźć jak widać na każdym poletku.
masz rację, ale wcale Cię nie ................
A moze najpierw o kosztach przystapienia do tego... bo to jakas wielka tajemnica, wlasnie tym sie rozni biznes prawdziwy od MLM ze prawdziwy polega na liczbach i kalkulacji MLM to takie nawijanie makaronu na uszy bajkami o wielkich pieniadzach z niczego nie popartymi zadnymi liczbami obliczeniami, srednimi...
A wiec: Lasy rzedna swiat sie zmienia... coraz trudniej o jelenia.
Witam brak pewności ale ogromne podejrzewania...Lyoness przestudiować wujka "G" w celu bliższych informacji oraz stronę programu. Skrótowo 1% wydanych pieniędzy trafia do Ciebie (oczywiście jak to w PP zysk od zaproszonych do programu przez ciebie) Moje zdanie na ten temat?...osobiście wolę punkty na stacjach itp bo przez rok zbieram tyle pkt ze mogę sobie wymienić na jakiś gadżet typu tv czy aparat itd. Biorąc pod uwagę że przeicętny Kowalski zarabia około 2k na miesiąc i raczej niewielu mu zostaje, ma 2-3 zaproszonych przez siebie do programu...za rok ma z tego może 1000zł a może mniej. Oczywiście jeśli ktoś jest na tyle dobry kombinator i znajdzie dobry sposób pewnie i więcej wyciągnie z tego. Wszystko fajnie czemu nie w końcu i tak co trzeba kupić i opłacić to trzeba a jeśli przy tym jeszcze może zarobić coś to dobry i ten tysiąc rocznie ( w sumie zakłądając ze co rok będzie tysiąc można sobie co 3 latka zmienić TV na nowy:P a za zaoszczędzone w ten sposób 3 tys kupić nową pralkę albo lodówkę czy tez wygodne łózko:D ) jako pomysł na jakieś załagodzenie kryzysu i napędzenie systemu (bo wydaje mi się że przede wszystkim temu mogłoby to służyć choć wątpię zeby ludzie rzucili się do sklepów i zaczęli kupować jak szaleni) jest ok:) a tak poważnie to nie takie głupie nie interesowałem sie tym dokładnie ale mam znajomego który w tym jest chyba od roku albo i dłużej...jakaś tam kasa włąsciwie za to ze kupujemy u jednych a nie u drugich. Przy większych wydatkach to pewnie można i więcej z tego mieć. Ale też musimy kupowac tam gdzie nam za to płaca...
c.d. wypowiedzi tylko dla ludzi z poczuciem humoru :) i to nie zawsze jest nam na rękę np (nie wiem czy jest w programie ale to przykład ) ja lubię żarcie z KFC a nie z McDonalda i co? mam rezygnować z panierki która tak smakuje? i choć wiem jak ją zrobić to wole wydać na paliwo żeby jechac o 3 nad ranem do drive'a i wydać 30 zł na kawałek mięsa? z mąką i ziemniakiem a do tego wodą z aromatem pepsi, bo nie będe przecież o 3 nad ranem buszował po kuchni, dziewczyna by mnie na podjazd albo do garażu wygoniła...a to wszystko mam stracić na rzecz nieapetycznego jak dla mnie kawałka mięsa w bułce? z podobnym stężeniem aromatu coli w wodzie i równie zimnych frytek? nieeee... to już wole zostać w łóżku niz szukać po nocy McDonalda. Wydam 50zł w przybliżeniu i będe miał z tego....50gr!!! no ziarnko do ziarnka...Niemniej jednak ktoś miał dobry pomysł bo ja z tego mam 1% a właściciel przynajmniej tyle samo co ja od partnerów programu za zwiekszenie ich sprzedaży...czyli ja mam około 1000 za rok mnożąc to przez...zakładam ze tylko malutkie 500tys jeśli to na Europe daje nam 500mln a z tego można odjąć duuuuuże koszta co i tak da fajną sumkę (tez bym taką chciał:) ) czasami aż kiwam głową jak ludzie potrafią kombinować i zarabiać duże pieniądze...człowiek jest zdolny do wszystkiego...a Polak potrafi:)...szkoda tylko ze dzięki temu polska nie jest najbardziej rozwinięta, najbogatsza itd
1 % to tylko jedne z dziesiecu sposob zarabiania pieniedzy w tym systemie,masz jeszcze 0,5 % wydanej kasy przez twoich partnerow zarekomendowanych i jeszcze plus od tych co oni zaprosza co w skali roku daje kolo 3000 zl ,masz premie systemowe za zamkniete pozycje 35/35 w wysokosci 594 zl od kazdej w pierwszej kategorii w wyzszych duzo wiecej,masz bony ktore sie tworza sila rzeczy predzej czy pozniej ktore mozesz wykorzystywac na paliwo (orlen juz jest) zywnosc (polomarket,carrefour) sprzed rtv agd (mediamartkt) np u tych partnerow,masz 18,6 % od dochodow twoich partnerow bezposrednich...w sumie jest 10 sposobow co w skali rocznej moze dac pokazna sumke...to dopiero poczatek programu dopiero jest kolo 10 tys ludzi ma byc po kampanii reklamowej 3-4 mln wiec wtedy dochody beda mega duze!na koniec masz kariere gdzie mozna osiagnac pasywne dochody miesieczne np 4 stopien kariery to juz 5400 zl na konto plus za punkty razem kolo 10 tys zlotych plus to wszystko co wyzej!ale to dla osob chcacych zaangazowac sie w budowanie swojej struktury.masz BT gdzie kazdemu z czlonkow zostanie przydzielona rowna ilosc ludzo z reklamy okolo 300 na glowe i od kazdego po 0,5 % wydanej kwoty.dziekuje za uwage
Takie nagłówki typ łatwa kasa i pieniądze za darmo już nie przyciągają. Wiadomo że nikt nie płaci ci za darmo, gdzieś jest haczyk. Jak zakładasz temat podaj chociaż więcej szczegółów.
latwa kasa to jest w totka tutaj zeby zbudowac dochod pasywny trzeba zapierdzielac i to ostro zeby budowac strukture i ja rozwijac.
Pieniądze nie leżą na ulicy. Potrzebna jest determinacja w drodze do wyznaczonego ( realnego ) celu. Śmiać mi się chce z ludzi którzy myślą że zbudują pasywny dochód w rok który pozwoli im na nic nie robienie.
Budowanie dochodu pasywnego jest bardzo proste :) i jak pisze kolega wyżej, a co nie jest prawdą, nawet po roku można już nie pracować tylko żyć z dochodu pasywnego, a kto nie wierzy to już jego sprawa i zostaje tylko praca na etacie przez całe zycie i wzbogacanie swojego szefa :)
Sprawdź również podobne tematy:
- Wysoki dochód pasywny
- Pasywny dochód w szwedzkim wydaniu - Dochód pasywny , serwis internetowy - Stała praca - dochód pasywny - Nowy biznes i pasywny dochód - Oferta współpracy – dochód pasywny. - Posiadam dochód Pasywny rzędu 2-4 tys zł !Współpraca - Oferta Współpracy. Dodatkowy dochód pasywny - Pomysł na Kasowy Interes, pasywny dochód Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|