|
Dodatkowa wartość dla pacjenta-jaka? |
Dodatkowa wartość dla pacjenta-jaka?
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Witam-Może ktoś ma jakieś pomysły jaką wartość dodana można by zaproponować pacjentom w trakcie oczekiwania na wynik rtg.Średnio trwa to 10 min i można by w tym czasie coś ciekawego zaoferować za free co by było dużą przewaga konkurencyjną bo nikt nic prócz standardu nie oferuje.Dzięki za pomysły
Automat do mierzenia ciśnienia, waga.
Aaa, RTG czyli połamani też, no to raczej wygodny fotel, tv lub muzyka.
dobre dobre ale to jeszcze nie to:)Połamanców nie ma bo to rtg stomatologiczne:)
Ruletka :D
Postaw akwaria, będą oglądać rybki, ośmiornice, piranie. Dla dzieci postaw karmik dla ptaszków, dzieci uwielbiają patrzeć na ptaszki :) [nie mówiąc o karmieniu] - Trochę posrane parapety z tego są, ale da się przeżyć. Możesz postawić tambambule, billard, pinball. Możesz powiesić akty kobiet i mężczyzn (cieszą się b. dużym zainteresowaniem).
contric usmiałem sie jak cholera:)mam nadzieje ze twoje pomysły switnie sie sprawdzaja w twoim przypadku lecz w moim nie bardzo:)
Mój przypadek jest nieuleczalny.
Uniwersalny aparat na zęby aby się w międzyczasie mogli trochę "poprostować" :D P.S. wszystkie te pomysły objęte są prawem autorskim!
Może klienci powinni poznać jakąś ofertę prozdrowotną
jeśli muszą wykonac zdjęcie to - mają problem po kontuzji, to może przedstawicielstwo firmy proponującej super środki do rehabilitacji (maści , żele , suplementy diety - mają problemy z zębami to może adresy najlepszych gabinetów w mieśce albo jakiś środek do wybielania w domu albo na paradontozę pozdrawiam Bożena Kubera
Zważywszy na potencjalne schorzenia to sugerowałbym kręgle albo wyciskanie na ławeczce :P
A tak na poważnie ciężki orzech do zgryzienia
Sprawdź również podobne tematy:
- Jaka jest wartość Biznesu ?
- Jaka Waszym zdaniem jest wartośc tych dwóch unikalnych domen - Terapia w domu pacjenta - Masażysta rehabilitant dojezdzający na tel.do pacjenta. - Wartość strony - Jak przeliczyć wartość złótówki ??????? - LIcencja - jak wyliczyć jej wartość - Wartość nieruchomości gruntowej a US... - Impotr z Chin wartość cła Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|