Witam poszukuję jakiegoś dodatkowego zajęcia najlepiej w domu(jakies chałupnictwo,pisanie tekstów,ankiety) bądź jakiś handel posiadam w tym kierunku doświadczenie.
Jeżeli ktoś posiada jakieś ciekawe zajęcie dla mnie prose o wiadomość.
|
Dodatkowe zajęcie |
Dodatkowe zajęcie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Praca
Autor
Wiadomość
Witam poszukuję jakiegoś dodatkowego zajęcia najlepiej w domu(jakies chałupnictwo,pisanie tekstów,ankiety) bądź jakiś handel posiadam w tym kierunku doświadczenie.
Jeżeli ktoś posiada jakieś ciekawe zajęcie dla mnie prose o wiadomość.
Z chalupnictwa w rodzaju, kiedys bardzo reklamowanego, skladania dlugopisow zrezygnuj juz na starcie. Zbyt duzo oszustow i kasa mala. Na ankietach sie nie dorobisz. To mozna robic dodatkowo, ale uzyskanie z tej pracy dochodow ( nagrod, czasem kasy) jest dlugotrwale (czasem nawet rok i wiecej). Pisanie tekstow to nei taka prosta sprawa. Zeby pisac teksty perswazyjne dla firm, trzeba sie dobrze w tym orientowac. Jest co najmniej kilka portali ze zleceniami m.in. dla copywriterow.
Moze zainteresuja Cie jakies programy partnerskie?
Programy partnerskie opłacają się ,spróbuj .
Polecam usługowe biuro numerów (znajdziesz pod tą nazwą w internecie) . Jest to super sposób na zarobienie pieniędzy w domu jeśli posiadasz wiedzę w określonym temacie. Ja pracuję tu już od pół roku i doradzam w sprawach podatkowych. Siedzę w domu i zarabiam całkiem niezłą kasę. Polecam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dodatkowe zajęcie": - Zajecie dodatkowe sposób na dodatkowe pieniądze na wsi - Dodatkowe zajęcie - dodatkowe zajęcie - dodatkowe zajecie - Dodatkowe zajęcie lub praca
• Strona 1 z 1
|
|