Witajcie,
kilka miesięcy temu otworzyłem firmę biorąc dotację z urzędu pracy. Zajmuję się produkcją mebli. Jest to na wsi. Czy mogę uzyskać jakieś środki na maszyny, oprogramowanie, na stronkę www lub coś innego?
|
Dofinansowanie dla instniejącej firmy |
Dofinansowanie dla instniejącej firmy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witajcie,
kilka miesięcy temu otworzyłem firmę biorąc dotację z urzędu pracy. Zajmuję się produkcją mebli. Jest to na wsi. Czy mogę uzyskać jakieś środki na maszyny, oprogramowanie, na stronkę www lub coś innego?
Tak, jest taka szansa. Po pierwsze musisz znaleźć program pod który to by podchodziło, napisać wniosek i czekać na jego pozytywne rozpatrzenie. Oczywiście zakładając że nabór będzie jakoś za chwilę.
Musisz też wiedzieć że tym razem to będzie refundacja a nie pieniądze do wydania. Czyli najpierw musisz wyłożyć własne środki a później, jeśli spełnisz wymagania, zostaną Ci one w części zwrócone. Ardeum.pl - Agencja Marketingowa
3 miesiące temu założyłam działalność gosp. Nic jeszcze w tej kwestii nie działałam. Czy mam jeszcze szansę na uzyskanie jakiegoś dofinansowania z unii na rozkręcenie punktu usługowego (zakup sprzętu itp.)?!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dofinansowanie dla instniejącej firmy": - Dotacja dla instniejącej firmy budowlanej. - dofinansowanie firmy - dofinansowanie do firmy - Dofinansowanie na prowadzenie firmy - Dofinansowanie dla istniejącej firmy ??
• Strona 1 z 1
|
|