|
Dofinansowanie działalności ??? - strona 2 |
Dofinansowanie działalności ???
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Daj znac jak Ci poszło to przynajmniej bede wiedział że to naprawde działą jak dostaniesz to dofinansowanie. Pozdrawiam i poszukam tego w mojej okolicy a przypuszczam że w Warszawie napewno coś takiego jest.
Mogę oficjalnie potwierdzić, że to o czym napisałem powyżej działa jak należy.Otrzymałem dotację z RIG na rozpoczęcie działalności gospodarczej 5 tyś euro + zus przez 6 m-cy.Trochę się to ciągnęło (kilka m-cy) ale doszło do skutku.Dobra rada dla innych - naprawdę przyłóżcie sie do biznes planu, jeżeli zrobicie go naprawdę solidnie da Wam odpowiedż na wiele pytań typu : czy będzie sie kręcić, jak się będzie kręcić itp ,a napewno potrafi przekonać "sponsorów" do waszego pomysłu (jeśli jest dobry, oczywiście).
Czesc, mam pytanko czy moge uzyskac jakies dofinansowanie do istniejacej juz dzialalnosci? Jezeli tak to gdzie i w jaki sposob moge sie o to ubiegac? Pozdrawiam!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dofinansowanie działalności ??? - strona 2": - Dofinansowanie do działalności - dofinansowanie do działalności - Dofinansowanie dla rozpoczęcia działalności - Dofinansowanie na prowadzenie działalności - Dofinansowanie na założenie działalności...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|