Witam Serdecznie.
Mam takie dość dziwne pytanie.
Czy jest jakiś fundusz, który dofinansowuje firmy internetowe lub projekty internetowe??
|
Dofinansowanie firm internetowych?? |
Dofinansowanie firm internetowych??
Biznes Forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Witam Serdecznie.
Mam takie dość dziwne pytanie. Czy jest jakiś fundusz, który dofinansowuje firmy internetowe lub projekty internetowe??
Unia Europejska. Urzedy większych miast. Nie dofinansowują tylko firm internetowych ale ludzi którzy chcą rozpocząć Działalność Gospodarczą.
Czyli gdybym założył DG, to pieniądze z dotacji mógłbym przeznaczyć na projekt internetowy?
Tak.
W przypadku dofinansowania z UE musisz mieć ten projekt w swoim biznespalnie - czyli np. pokazujesz im że masz taki pomysł na biznes by robic to i to przez internet i jeśli oni uznają że to jest perspektywiczny pomysł przyznają Ci kasę i wówczas zaczynasz działać.
A mam takie pytanie - jest szansa dostać dofinansowanie na istniejący portal, żeby go rozkręcić mocno i dodać kolejne działy? Jest to portal żużlowo - rozrywkowy, łączy sport i rozrywkę. I jakiej wysokości są te dotacje i gdzie mogę szukać wniosku ?
Dziękuję i pozdrawiam.
A ja odświeżę temat.
program 8.1 z inowacyjnej gospodarki miedzy innymi to wspiera.
Sam dostalem decyzje o przyznaniu dotacji bodajze w marcu tego roku a dopiero w przyszlym tygodniu bede podpisywal umowe z Rif. Takze radze sie komus uzbroic w cierpliwosc i niestety nie oszukujmy sie ale trzeba posiadac wlasne srodki by wszystko zrealizowac z harmonogramem. Rozliczenia F-vat z nimi a harmonogram realizacji to podobno lekki kosmos Nic trzeba walczyc jak sie dostalo szanse. Pozdrawiam - takie moje dywagacje
Sprawdź również podobne tematy:
- Tworzenie stron internetowych dla firm
- Film reklamowy dla firm internetowych - DARMOWE KATALOGI FIRM DLA PORTALI INTERNETOWYCH - Projektowanie stron internetowych dla małych firm - Projektowanie stron internetowych - dla firm i osób prywatny - Projektowanie stron internetowych, sklepów internetowych, re - Czym się różni dofinansowanie z UE a dofinansowanie z UP?? - BAZY DANYCH FIRM FIRMY POLSKIE 2009 na CD -530.000 FIRM I I - Obsługa informatyczna firm - do jakich firm uderzać? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|