Witam serdecznie!
Również z zainteresowaniem przeczytałem powyższe komentarze. Po wpisach na forum widzę, że mogę być troszkę spóźniony - ok. 1 roku - jednak może nie jest za późno.
Otóż posiadam hotel***, jednak muszę przyznać że jest on w dość niedostępnym miejscu i dlatego też ma niskie obłożenie. Efekt, braku przemyśleń podczas pierwotnej inwestycji - lokalizacja jest najważniejsza. Jednak czytając powyższe komentarze mam wrażenie, że jest to wprost idealne miejsce na dom spokojnej starości. Obiekt jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych, posiada siłownię, saunę, bilard, sale konferencyjne, kort tenisowy, a w niedalekiej przyszłości zespół SPA (masaże, sauny, itd, itd). Co ważniejsze, obiekt jest usytuowany na 2 hektarach, na zboczu góry z bardzo ładnymi widokami. Na terenie znajduje się również grill, gdzie jest ewentualna możliwość spotkań integracyjnych. Oczywiście wracając do standardu pokoi - 3 gwiazdki mówią same za siebie, więc nie będę się rozpisywał. Ogólnie mówiąc, budynek wygląda zdecydowanie lepiej niż domy spokojnej starości, które miałem możliwość zobaczyć na różnych stronach internetowych.
Do czego zmierzam... Jeżeli ktokolwiek jest zainteresowany współpracą i posiada wiedzę na temat prowadzenia takiego domu, byłbym zainteresowany skontaktowaniem się z taką osobą. Jednak chciałbym zaznaczyć, że wcześniej chciałbym skonsultować z taką osobą rentowność takiej inwestycji. W hotelu jest ok. 60 pokoi (niektóre 3-osobowe, ale z tego co wiem, mogłyby to być tylko "dwójki"), tak więc zakwaterowanie jest dla około 100-110 osób, licząc kilka pokoi jednoosobowych. Tak że współpraca - TAK jak najbardziej, ale tylko jeśli będę przekonany o rentowności inwestycji.
Jeżeli ktokolwiek posiada jakieś uwagi, sugestie, jest zainteresowany współpracą, czy może posiada KONTAKTY prosiłbym o e-mail na: jlichwa@gmail.com lub też odpisanie na forum.
Pozdrawiam!