|
Dom weselny - czy nadal się opłaca? - strona 18 |
Dom weselny - czy nadal się opłaca?Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Obyś się nie mylił vosto. Dodam jeszcze że jest to budynek jednopiętrowy o powierzchni użytkowej 266 m2 i kubaturze 2318 m3. Na piętrze budynku można zrobić pokoje dla gości. Budynek gospodarczy do wynajęcia Olecko.
:) nie przeczę, że idea jest ciekawa, ale ponieważ sam czasem łowię i widuję innych wędkarzy, to wizja mnie rozbawiła. pozdrawiam
A co myśliciel o małej sali w stylu góralskim ?
Tak max na 250 osób ,znam kilka firm rodzinnych które dzięki temu że,maja własne lasy ,tartaki i ludzi budują z drewna 900-1000zł/m2 .
Panie Viper ... a jak wygląda sytuacja z pozyskaniem funduszy na działalność jaką jest fotografia ślubne bo przerzucam się z djowania na fotografię i webdesign już po całości i będę chciał zająć się bardzo profesjonalną produkcją takich materiałów ślubnych i promocji domów weselnych - strony www z prezentacją foto-video oraz wirtualnym spacerem. Część sprzętu już mam - cyfrak, statyw, wysięgnik kamerowy robiony w warsztacie wg danych z sieci. Działa jak te profesjonalne, bo chyba jedno z drugim dobrze współgra - tzn fotografia i dobra promocja z domami weselnymi bo wtedy jedni i drudzy zarabiają :)
Czekam na kontakt na pw bo jestem nowy i nie mogę jeszcze wysyłać wiadomośći.
Potrzebuję porady, zastanawiam sie nad otwarciem domu weselnego? mam dom 850 m2 (16 pokoi) piękna dzialka 1,20 ha, cena posiadlosci to 1,5 mln ale jestem współwłaścicielem i nie wiem czy dobrze zrobie wchodząc w spólke?.. może lepiej sprzedać?
Zastanawiam sie nad otwarciem domu weselnego? mam dom 850 m2 (16 pokoi) piękna dzialka 1,20 ha, cena posiadlosci to 1,5 mln ale jestem współwłaścicielem i nie wiem czy dobrze zrobie wchodząc w spólke?.. nie wiem czy nie lepiej sprzedać?
wszystko zależy gdzie ta działka liczba ludności w danej miejscowości i okolicy. generalnie pomysł jest na topie rozmawiałem ostatnio z księgowym i z tego co on prowadzi mówi że ta branża jest rozwojowa i mało zagrożona, te 100k może to być za mało na rozkręcenie tego biznesu ale pomysł jest jak najbardziej OK.
Inwestycja miała by być 2 km na obrzeżach miasta Brzesko, Liczba ludności wg. statystyk: Powiat Brzesko 91 000 tyś lud. , Gmina Brzesko 36 000 tyś. lud. Miasto Brzesko 17 000 tys lud.
wszystko zależy jaki to wspólnik? ale szkoda byłoby pozbywać się dojnej krowy, pzdr.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dom weselny - czy nadal się opłaca? - strona 18": - Lumpeks - czy nadal sie opłaca? - Broker samochodowy -nadal się opłaca? - Samochody z Niemiec - nadal sie opłaca? - Wszystko po 5 zł czy nadal warto??? - Czy sprowadzanie nadal sie oplaca ?
|
|