Mam takie typanie, które przyda się napewno innym forumowiczom. Mianowicie: czy sam fakt, że znalazłem domenę w języku angielskim, gdzie w google:
- "Szukaj w Internecie Wyniki 1 - 10 spośród około 29,560,220 dla zapytania ...(tutaj ta nazwa)(Znaleziono w 0.06 sek.)
- Spersonalizowany Wyniki 1 - 10 spośród około 97,300 dla zapytanie ...(tutaj ta nazwa) (język polski). (Znaleziono w 0.06 sek.)
i jest to słowo... w przetłumaczeniu z angielskiego na polski- bardzo Ciekawe (powiem nawet bardzo obiecujące, w Polskim znaczeniu, a jest ich co prawda kilka, w google dla niektórych też ma bardzo wiele wyników.
wyżej nie dokończone pytanie:
Czy nazwa z końcówką .pl ,gdyby dać dodatkowo możliwość wybierania języka na angielski to czy by mogło być tam u nich* popularne tak jak u nas w tłumaczeniu na Polski, i czy mogli by ją pozycjonować dla Polski "klikający amerykanie". (w przypadku tej strony można zarabiać przedstawiając ofertę związaną z nazwą, lub pokusić się o spam internetowy czyli niechcianą stronę w którąś ktoś kliknie, a że jest dużo wyszukiwać a nazwa się zgadza tyle że z końcówką .pl, więc powinna mieć chyba spore szanse na wysoką pozycję i $$$ ?)
*amerykanów, anglików
Ps. nie traktójcie togo jako jakąś ofertę biznesu, bo już mi się nie chce czytać "że z wszystkiego nie da się zrobić biznesu" itp. itd.
potraktujcie to jako rzeczowe pytanie, konkretne, bo takie jest, a to forum jest do wyrażania swoich opinni pomysłów, ofert, itd. więc nie katujcie żebym nie mówił o biznesie, bo po to tu siedzę i osoby które wchodzą na to forum, jak pisałem: chcą więcej wiedzieć, podzielić się, ............. nie każcie mi tego jeszcze raz tłumaczyć.
Czekam na odp.