|
Domki holenderskie |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam przeglądając serwisy typu allegro wpadł mi do głowy pomysł handlu domkami holenderskimi jest to fajna alternatywa na działke taka altanka na kółkach i stąd moje pytanie co o tym myślicie czy to mogło by być opłacalne sprowadzanie z zachodu
Temat jest dobry ja tez nad tym myslalem tylko sa pewne problemy z transportem
na terenie Niemiec musuisz miec zezwolenie na transport ponadwymiarowych ladunkow czyli takich powyze 3m szerokosci mam namiary na czlowieka w hoalndii ktory sie tym trudni bierze za dwa domki z transportem 7-8 klockow ja zajmuje sie co roku importem przyczep kempingowych przebicie jest 100% tylko trzeba dobrze kupic Dla zainteresowanych jak by ktos chcial wejsc w ten interes to zapraszam. Organizuje wyjazdy po przyczepy i samochody do holandii
Z tego co wiem to domki holenderskie są(napewno były 3 lata temu) robione przez Holendrów w Polsce koło Bydgoszczy.Jeżdząc drogami Pomorza widzę wielkie place zapchane domkami tymi.Ale nic więcej nie wiem.
Domki holenderskie
Bardzo fajna sprawa ale trzeba uważać od kogo kupić. Ja kupiłam domek w firmie Camp z Żuromina i do tej pory żałuje. Straszą ściemę tam robią!!! Już po pierwszym dniu łóżko w sypialnia rozłożyło się na części pierwsze a dziury w podłodze były bardzo sprytnie ukryte dywanem przybitym gwoździkami. Oczywiście żadna reklamacja nie wchodzi w rachubę. Właściciel nie chce nawet rozmawiać i odkłada słuchawkę gdy tylko usłyszy mój głos. Tak więc zwracajcie bacznie uwagę co kupujecie.
|
|