|
Domki nad morzem |
Domki nad morzem
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Od dłuższego czasu zagłebiam się nad pomysłem postawienia domków na działce nad morzem.I tu kwestia dla mnie jest taka że jaka to powinna być działka bo czytałem że nie koniecznie budowlana ponieważ domki letniskowe nie są trwale połączone z gruntem, ale z drugiej strony nie wiem czy przez to bym miał jakieś problemy z zarejestrowaniem to jako działalność jeśli to by było np na rolnej lub rekreacyjnej. I jeśli ktoś jest w temacie to morze wie od kiedy do kiedy można spodziewać się gości. Ja w sumie licze tylko na od 1 lipca do 31 sierpnia ale wiem że nie którzy mają już np. terminy od czerwca do września. więc prosze o podpowiedzi
Witam
Temat domków to dobra sprawa. Sam sie nad tym zastanawiam, ale niestety chwilowo mam zablokowaną zdolnosc kredytową i musze przeczekać troche czasu. Może za rok. Jestem spod Kołobrzegu, wiec jeżeli bedziesz miał jakies pytania lub chciał tu zainwestowac, to służe pomocą. pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Domki nad morzem": - Domki letniskowe nad morzem - domki letniskowe nad morzem (mierzeja wislana) - Domki holenderskie - domki letniskowe - domki dla lalek
• Strona 1 z 1
|
|