|
Doposazenie stanowiska pracy i doptacje z unii |
Doposazenie stanowiska pracy i doptacje z unii
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam. Otrzymałem dotacje z pup we wrzesniu tego roku. Powiedzcie mi czy moge starac sie o dotacje na dopsazenie stanowiska pracy juz po nowym roku czy musze czekac do wrzesnia 2011 ? Jest to taka sama wysokosc dotacji jak przy zakładaniu działalnosci o ile sie nie myle. Chciałbym sie jeszcze spytac przy okazji o dotacje unijnen Mianowicie dzwoniła do mnie niedawno pani z firmy jd consulting bodajze i proponowała wspołprace związaną z dotacjami na 2011 rok . Wspolpraca ta kosztuje 140 zł i dostaje sie niby jakiegos konsultanta i materiały. Mowila ze moge pozyskac fundusze na rozwoj firmy w wysokosci do 1mln 200 tys zł z minimum 20% wkladem wlasnym. Wydaje mi sie ze wciska bajki bo ja za bardzo w to nie wierze. Podpowiedzcie cos na ten temat. Dodam jesli byłaby to prawda to chcialbym pozyskac funduze w wysokosci okolo 300 000 zl na zakup nowej koparko-ladowarki lub wywrotki. Co byscie mi radzili w mojej sytuacji ? Gdzie moge pozyskac takie fundusze i na jakich warunkach ? Pozdrawiam
Trochę późna odpowiedź,ale to dla tych co mają takie durne pytania. Po pierwsze-jeśli dostałes jakąkolwiek dotację nie możesz się ubiegać w następnych kilku latach,po drugie JD Konsulting to złodzieje-płacisz za niby ankietę 200 zł a potem mają Cię w nosie-wiem to z własnego doświadczenia bo stałam się ich "ofiarą" jako naiwne dziecko.
Pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Doposazenie stanowiska pracy i doptacje z unii": - Pytanie o doposażenie stanowiska pracy - dofinansowanie stanowiska pracy - Dotacja na utworzenie stanowiska pracy - dofinansowanie nowego stanowiska pracy - sWorld udostępnia nowe stanowiska pracy! Webmaster
• Strona 1 z 1
|
|