|
Dorabianie kluczy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mieszkam w 17 tusięcznym mieście i jest tu tylko jeden punkt dorabiania kluczy, który nie dorabia np. kluczy do samochodów ! chciałem otworzyć taki punkt który dorabial by klucz do wszystkich marek samochodów oraz oczywiście pozostałe klucze do wszelkiego rodzaju zków również ! Można by było u mnie kupić również wszelkie wkładki zamki itp. czy mogło by sie to udać ?? i może ma ktoś namiary gdzie można takie maszyny kupić i w jakich cenach mniej więcej są ??
Witaj,
Powiem Ci, że Twój pomysł jest dobry :) Oczywiście moim zdaniem :) Ja mieszkam w Warszawie i nawet tutaj ostatnio latałam i szukałam miejsca grzie można dorobić klucze....są problemy z kluczami do aut i małymi kluczykami do skrzynek na listy (robiłam w trzech miejscach i rzaden się nie nadawał). Pomyśl o tym poważnie :) Powodzenia!!
pogrzebałem troche w internecie ! posrawdzałem cany itp. do tego wszystkiego jeszcze by mi starczyło na maszyne do kodowania kluczy. np. do samohodów z imobilajzerem które mają czujnik w kluczyku ! wystarczyło by mieć kart kodującą który kazdy własciciel samochodu powinien mieć ! i wtedy ma nowy kluczyż z zakodowanym imobilajzerem !
Pomyśl o dofinansowaniach...nie braniu kredytu ale są różne typy dofinansowań do dobrych pomysłów...poszukaj na necie.
|
|