|
Doradca kredytowy |
Doradca kredytowy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Praca
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich, jestem tu nowa i potrzebuje waszej pomocy!! Mój bardzo dobry przyjaciel :) jest doradcą kredytowym (po studiach z doświadczeniem). Jego była firma brutalnie go potraktowała- został zwolniony bez przyczyny, praktycznie z dnia na dzień! Chce mu jakoś pomóc i stwierdziłam że zgłoszę się do was. Może możecie mi polecić jakieś dobre firmy które nie wyzyskują pracowników? Na co powinien zwracać uwagę przy wyborze pracy??
Nigdy nie wiesz na kogo trafisz i jak będzie cię traktować. Więc chyba daremne jest polecanie jakiejś firmy. Bo o dobrą firmę też w Polsce jest bardzo trudno, no bardziej chodzi tutaj o pracodawcę.
Nie wiem skąd jest Twój Przyjaciel i gdzie chciałby pracować, ale polecam kontakt z Breslau Finance Group. Kilkanaście lat doświadczenia, szeroki zakres działania. Z pewnością praca w takiej firmie to sposób na zdobycie doskonałego doświadczenia oraz możliwość podniesienia swoich kwalifikacji. Więcej info na stronie breslaufinance pl
Z Warszawy :) Dzięki za podpowiedź, Breslau Finance Group- to nie jest jakaś duża sieć??
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Doradca kredytowy": - Doradca Kredytowy- Łodź - Doradca Kredytowy - Warszawa i okolice - kredytowy.pl - Dom kredytowy - Serwis kredytowy
• Strona 1 z 1
|
|