|
Doradzcie !! |
Doradzcie !!
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Witam bylem wczoraj PUP i wielu zeczy sie dowiedzialem lecz pozostaje mi kwestia kredytu Mianowicie Bardzo bym byl wam koledzy wdzieczny za infotmacje dotyczace jaki bank wybrac i czym sie kierowac w wyborze weim ze sa tez inne posty z takimi pytaniami ale mam 20 lat jetem po liceum i niemam anigrosza i chcialem sie dowiedziec czy bez problemu dostane kredyt na 50 tys
Witaj - musisz zasięgnąć informacji u źródeł, dzwonić, pytać w konkretnych bankach, porównywać oferty. Ważna jest zdolność kredytowa - w sieci zaczynają królować porównywarki produktów do zakupu w sklepie, jak chcesz zobaczyć porównanie kredytów - ogólne oraz wg różnych kryteriów (tableka) dla bardziej zorientowanych to zobacz w serwisach finansowych. Np. tutaj jest największa oferta i porównywarka - http://direct.money.pl w razie czego skorzystaj z infolinii w Money lub innej firmy doradczej - np. Expander (nie wiem czy w tych doradczych się nie płaci)
jak narazie dzieki moze w poniedzialek sie przejde do expandera ale jak narazie z tego co rozmawialem to PKO i BPH ale wszystkie chca zabezpieczenia w postaci majatku
czekam na dalsze rady i dzieki za aktualne
jak narazie dzieki moze w poniedzialek sie przejde do expandera ale jak narazie z tego co rozmawialem to PKO i BPH ale wszystkie chca zabezpieczenia w postaci majatku
czekam na dalsze rady i dzieki za aktualne
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|