Witam..
Sam temat juz chyba mówi sam za siebie...
Poszukuję pracy \ oferty \ pomocy , cokolwiek by dobrobić około 200zł , najchętniej online..
Z góry dziekuje za wszelką pomoc..
|
Dorobić online 150-200zł do świąt da rade ?? |
Dorobić online 150-200zł do świąt da rade ??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Witam..
Sam temat juz chyba mówi sam za siebie... Poszukuję pracy \ oferty \ pomocy , cokolwiek by dobrobić około 200zł , najchętniej online.. Z góry dziekuje za wszelką pomoc..
napisz na gg 50320 pogadamy...
dołączam się do pytania.
A dlaczego chcesz zarabiać tylko 150-200 zł? Tyle to wyciągam w 4 dni i tylko z jednego programu partnerskiego:)
Chcesz zobaczyć screen i zarabiać, napisz na priva bo jeszcze nie mogę wklejać tu linków.
ja tez chce
napisz do mnie na PW ;-) podZiele sie z toba wiadomosciami
Cześć,
Niebawem ruszam z nowym interesem w sieci i będę potrzebować ludzi do pomocy, to by było coś na zasadzie programu partnerskiego. Jeżeli będziesz się starać i dzieki twojej pomocy cos zarobie to odpale Ci część z zysku. moje gg 24142621 oczywiście inni też mogą pisać
Witam
Chętnie zajął bym się również praca przez internet, widząc możliwość zysku. Wiadomo ze nie będą to raczej kokosy ale aby tez nie robić tego za darmo :) A czym mógłbym się zajmować... Na pewno grafika rastrowa na rożne potrzeby. Jedynie wymaganie co do tego to rozmiary prac minimum ~800x300 px (nie lubię pracować na małych wymiarach typu banery, userbary). Pod grafika kryje się bardzo dużo wiec nie ma co się rozpisywać każdy wie o co chodzi (mogę wysłać przykłady prac na pw). Idąc dalej, jakaś pomoc w prowadzeniu stronki... Jest dużo możliwości wiec może nie będę się rozpisywał. Czekam na propozycje w temacie, PW lub gg 10330443 PS jeśli wszystko by się układało, pracy dawała efekty gwarantuje zaangażowanie w wykonywana prace :)
Siema.
150zł w 2,5 miesiąca to żaden problem :) W kwietniu założyłem bloga milionzlotych.blogspot.com, na którym opisuję moją drogę do miliona. Jeżeli przejrzysz pierwsze wpisy, dokonane kilka miesięcy temu to zauważysz, że drobne kwoty możemy zdobywać w różnorakie sposoby ale jak to sie mówi, grosz do grosza... i tak w krótkim czasie odłożyłem 285zł :) Nic trudnego! Wystarczy odrobina zapału i chęci.
musisz jednak uwazac im wiecej ci obiecuja tym wiecej mozesz stracic.... hihi, uwazaj na ebooki i piramidy...
Wpisz freedollar do google, znajdziesz ciekawe linki dotyczace pracy i zarabiania on-line....
Można bardzo szybko, choć niekoniecznie łatwo. Jak masz 1200zł wolnego kapitału to napisz na PW, napiszę co i jak.
same magiczne metody zdobywania pieniędzy, bez wysiłku!
zawsze mi to śmierdzi ściemą, zawsze można więcej zarobić po prostu zwykłymi pracami przedświątecznymi..
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dorobić online 150-200zł do świąt da rade ??": - Sprzedam skrypt TV online lub/i gier online. ZARABIAJ - Płatności Online - platnosci-online.pl - Bilet do Azji za 200zł - Kredyt 40 000zł - 200zł/m-c ? - Praca dorywcza (50-200zł na godz)
• Strona 1 z 1
|
|