|
Dotacja a BIZNES PLAN |
Dotacja a BIZNES PLAN
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam, niedawno byłam na szkoleniu odnośnie dotacji unijnych. Wszystko do tej pory było mnij więcej jasne, ale pojawiła się jedna wątpliwość. Chodzi mi mianowicie o biznes plan. Nie wiem czy składając wniosek o dotacje trzeba również dostarczyć szczegółowy bznes plan ( taki, kórego przykładów jest pełno w internecie) czy każdy program operacyjny ma swój szablon biznes planu? Mam przed sobą BIZNES PLAN dla wnioskodawców ubiegających się o wsparcie w ramach SPO WKP........Właściwie ma on chcarakter tabeli. Moje pytanie jest takie: czy trzeba pisać całosciowy biznes plan, czy trzeba dostarczyć plan w formie jaką podają odpowiednie urzędy. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Pozdrawiam.
Witam,
Jeżeli chodzi o dotacje ze środków Unii Europejskiej, to do każdego działania w ramach konkretnego Programu Operacyjnego są wydawane szczegółowe wytyczne, w których jest opisane co powinien zawierać biznes plan (studium wykonalności). Należy przy tym pamiętać, iż dotyczy to jedynie projektów inwestycyjnych. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacja a BIZNES PLAN": - Biznes plan, a dotacja z UE - BIZNES PLAN, czym sie kierowac przy pisaniu biznes planu - BUISNESS PLAN,DOTACJA UNIJNA,PROCEDURY . . . - Pożyczę na biznes lub sprzedam biznes plan - moj plan na biznes
• Strona 1 z 1
|
|