|
Dotacja dla studenta dziennego + praca |
Dotacja dla studenta dziennego + praca
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich forumowiczów. Mam kilka pytań i liczę na waszą pomoc. Otóż mam 20 lat jestem studentem dziennym, oraz pracuję na umowę zlecenie. Posiadam dwa jachty żaglowe i od nowego sezonu chcę zacząć je czarterować. Teraz mam pytanie czy zakładając firmę mogę liczyć na jakiekolwiek dotacje, pomoc itp. Osoby, które wiedzą coś na ten temat bardzo proszę o informacje. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
jeśli chciałbyś czarterować jachty na wodach morskich, musisz zadbać o kartę bezpeiczenstwa. co do dotacji, zainteresuj się dotacjami 6.2 POKl opisanymi powyżej lub skontaktuj się z akademickm inkubatorem przedsiębiorczości. jeśli mieszkasz na terenie wiejskim, to możesz ubiegać się o dotacje z dzialania Tworzenie i rozwój mikroprzedsiebiorstw PROW. pozdrawiam
Dzięki za informacje. Czarter tylko na wodach śródlądowych, jezioro.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacja dla studenta dziennego + praca": - Dotacja dla studenta dziennego - Dotacja dla studenta dziennego - Dotacja na e-biznes dla studenta dziennego. - Dotacje z UE dla studenta dziennego - Dotacje dla studenta dziennego bez zatrudnienia
• Strona 1 z 1
|
|