|
Dotacja do sprzętu fotograficznego - strona 2 |
Dotacja do sprzętu fotograficznego
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
będąc studentem zaocznym [ i nie pracując ] możesz spokojnie starać się o dotację z PUP.
super bo mnie doszły słuchy że nie mogę. Ja obecnie jestem na utrzymaniu męża, ale chyba żaden problem:) proszę o odpowiedź
jednym słowem: "skarb" mąż oczywiście :)
Na co dzień pracuję na umowę o pracę na czas nieokreślony. Chcę dodatkowo otworzyć firmę fotograficzną, mam niemałe doświadczenie.
Dodaradźcie proszę z jakiego programu i z jakich funduszy mógłbym skorzystać aby dostać dofinansowanie na otworzenie firmy fotograficznej? Ewentualnie w jakim kierunki powinienem iść? Zaznaczam, że nie wchodzi w grę dofinansowanie z UP dla bezrobotnych. Dzięki z góry za odpowiedzi.
klik na stronę swojego WUP-u i poszukaj dotacji 6.2 PO KL. tudzież możesz się też udać do swojego... PUPu z zapytaniem czy są i czy będą ów dotacje.
Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacja do sprzętu fotograficznego - strona 2": - dotacja z PUP a kupno sprzętu używanego - Dotacja dla Firmy budowlanej na zakup sprzętu - Dotacja z PUP - pytanie odnosnie zakupu uzywanego sprzetu - DOTACJA Z ARMIRU + DOTACJA Z URZĘDU MARSZAŁKOWSKIEGO?! - outlet sprzetu
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|