roger86 napisał(a):Czy mozna w rubryce planowana wielkosc zatrudnienia "sklamac"? Pewnie jak sie kogos zatrudni, to sie ma wieksze szanse, czy pozniej bedzie to sprawdzone ?
Witam,
To co planujesz masz w głowie ;) tak wiec teraz planujesz tylko sklep internetowy i na tym sie skupiasz. Bo gdybys w planach mial zamiar zostać milionerem to pewnie by Ci kasy nie dali:P tyle, ze tak sie zastanawiam czy dobrze robisz. program 6.2 daje Ci max 40 tysiecy z czego w rzeczywistości wnosisz nie 15 a 30 % ( dopiero po zakupie środków trwałych zawartych w harmonogramie rzeczowo inwestycyjnym odpowiednia placówka czy lider projektu zwraca Ci na konto 15 %- jest to taka ich chora forma zabezpieczenia i upewnienia się, że wnosisz wklad własny ). Skoro chcesz otowrzyć sklep internetowy to lepiej skorzystaj z innego projektu. Nie powiem Ci jakie to dokładnie działanie bo nie mam pojcia ale wiem, że na ebiznes mozna wyciągnąć a nie 40 tysięcy a do 200 tysięcy a to spora różnica.
roger86 napisał(a):Co mozna wpisac w rubryce innowacyjnosc? co tak wlasciwie zalicza sie do innowacyjnosci?
to musi to być coś, co jest nowe, nierozpowszechnione w danej branży ( aczkolwiek w mojej grupie chyba tylko 2 osoby poza mną miały cos innowacyjnego więc różnie z tym jest jak widać ), coś czym Twoja firma będzie się wyróżniać w branży
W razie pytan slużę zdobytą wiedzą
pozdrawiam