|
Dotacja na agroturystyke |
Dotacja na agroturystyke
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
witam wszystkich .moje pytanie brzmi czy ktos sie orientuje na temat dotacji do agroturystyki dla osób nie bedacych w krusie. z gory dziekuje za podjecie tematu
Witam, osoby nie będące w Krusie, mogą skorzystać z Regionalnych Programów Operacyjnych 2007-2013. Teraz kwestia, w jakim województwie chciałby Pan zacząć działalność, jakie inwestycje poczynić i na jaką kwotę. Informacji udzielają konsultanci RPO. Pozdrawiam, Piotr
jeżeli garoturystyka, to zakładam ze będzie to obszar wiejski, więc prędzej będzie to PROW....
witam dziekuje za odpowiedzi i uscisle informacje jest to wojewodztwo łodzkie teren wiejski i jeszcze jedno na co mozna otrzymac pieniadze srodki transportu ,remont udoskonalenie
srodki transportu, remont, wszytsko to jest kwalifikowalne - jedynie wazne sa efekty tego projektu..
tzn jak to efekty?
i jezeli mozna cos dostac to gdzie mam sie zwrocic bo bylem w arimr i mi powiedzieli ze jak nie jestem w krusie to u nich nic nie dostane a jak bym chcial sie starac to musze dokupic pola i placic krus przez 12 miesiecy przed zlozeniem wniosku
Ściemniają. Np w 3.2 PROW nie trzeba być na KRUSie.
w dzialaniu na mikroprzedsiebiorstwa trudno byc na zusie...
Chyba KRUSie ;-) Albo "nie trudno" ;-)
oczywiscie trudno byc na krusie...sorry...
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacja na agroturystyke": - Dotacja na agroturystyke/rozbudowe domu - DOTACJA Z ARMIRU + DOTACJA Z URZĘDU MARSZAŁKOWSKIEGO?! - Dotacja na rozwinięcie działalności a dotacja z PUP. - Dotacja na ZUS ? - Dotacja SPA
• Strona 1 z 1
|
|