|
Dotacja na budowę - strona 2 |
Dotacja na budowę
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
witam jezeli zabiore sie dzis na wypelnianie wnioskow i ich skladanie o dotacje z ue to po jakim czasie powinienem dostac decyzje o jej przyjeciu lub odzuceniu? nie prowadze jeszcze dzialalnosci gospodarczej ale chcialbym w najblizszym czasie ja zalozyc pobudowac salon glazurniczy i armatura łazienkowa. z tego forum dowiedzialem sie wielu ciekawych informacji prosze mi powiedziec czy dobrze rozumuje najpierw musze pobudowac magazyn potem zglosic sie do pup o dofinansowanie na zakup np mebli kasy fiskalnej itd potem moge przystapic do sieci sklepów glazurniczych przy pomocy franczyzy nastepnie moge skladac wnioski o rozbudowe swojego salonu za pomoca dotacji z uni europejskiej czy wszystko sie zgadza?? hm jaka jest wysokosc dotaji z pup?? i na jaka dotacje oraz na jaka wysokosc dotacji z ue moge liczyć?
Przejrzyj dział.
Witam serdecznie.
Mam nadzieje że Wy mi pomożecie. Pare dni temu przy pomocy rodziców zakończyłem budowę domu jednorodzinnego. Dokładniej to przykryłem dach i prace stanęły z bardzo prostego powodu - brak kasy. wspólnie z małżonką jesteśm osobami niepełnosprawnymi na 1 grupie. I tutaj moje pytanie. Czy możemy sie starać o jakieś dotacje z UE na dokończenie budowy. Bardzo proszę o szybką odpowiedź. Marcin
Witam
Zamierzam otwrzyc działalnośc gospodarczą. Posiadam działke i budynek z tym ze potrzebny jest remont - przebudowanie budynku by moc prowadzic tam dzialanosc. Obecnie jest to duży magazyn, a chciałbym zrobic tam sale weselną. Czy mogę ubiegac sie o jakies dotacje na remont? Czy poza ewentualna dotacja z UP moge pozyskac cos ze srodkow UE? Nie jestem zarejstorwany jako bezrobotny i nie prowadzilem zadnej działalnosci gospodarczej. Z gory dziekuje za odpowiedz.
Poszukaj info o 3.2 PROW.
Witam.
Od 10 lat prowadzę hurtownie AGD(wynajmowany lokal) czy mogę starać się o dotację na zakup działki i budowę budynku handlowo-mieszkalnego ,inwestycja przewidziana na 350 000. jaki wnosek do kiedy można go składać? Pozdrawiam
Witam!
Nasza firma zajmuje się sprzedażą samochodów użytkowych. Niedawno kupiliśmy działkę, na której mamy zamiar wybudować salon. Chciałam się dowiedzieć czy można uzyskać dofinansowanie na budowę salonu? Bardzo proszę o podpowiedź ,gdzie można się ubiegać o taką dotację.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacja na budowę - strona 2": - Dotacja na budowę hotelu - Dotacja na budowę kortu - Dotacja na budowę firmy - Dotacja na budowę przyłacza kanalizacyjnego - DOTACJA NA BUDOWĘ SIEDZIBY FIRMY.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|