|
Dotacja na rozszerzenie konkretnej działalności. ..? |
Dotacja na rozszerzenie konkretnej działalności. ..?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam. Czytam to forum od ponad 3 lat, jest świetne. Od dawna myślałem nad założeniem własnej firmy i tak się trafiło, że odkupiłem od "zmęczonego" kumpla lekko zaniedbany interesik a mianowicie punkt ksero i reklamy. Działalność otworzyłem 3 miesiące temu, zrobiłem remont, mam stałych klientów, interes przynosi dochody. Lecz widzę w nim większy potencjał, chciałbym rozszerzyć działalność o mała poligrafie oraz bardziej profesjonalne usługi reklamowe lecz potrzebny byłby mi sprzęt a remont i sam punkt pochłonął całe moje oszczędności. Dlatego nie ma mowy o wkładzie własnym.. Kredyt odpada, ponieważ za młoda firma i nikt nie chce dać. Dlatego czy istnieje jakaś dotacja na która mógłbym się załapać? Jestem z dolnośląskiego. Słyszałem, że od nowego roku koniec z dotacjami dlatego chciałbym się pośpieszyć.. Mógłbym rozszerzyć działalność o przyjmowanie druków przez internet, zatrudnić jedną osobę ale czy jest jakaś szansa? Proszę o konkretną odpowiedź do konkretnej sytuacji, ponieważ odsyłanie do innych wątków nic nie pomoże, już wszystkie przeczytałem.:P Pozdro
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Dotacja na rozszerzenie konkretnej działalności. ..?": - Dotacja na rozszerzenie działalności - Rozszerzenie Działalności a Dotacja - dotacja na rozszerzenie działalności (informatyka) - Dotacja na Rozszerzenie Działalności Gospodarczej - Dotacja na rozszerzenie działalności o pokoje gościnne
• Strona 1 z 1
|
|